Hope ارسال شده در October 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: اقا ببخشید من داشتم با دوستم ariya.a دور دور میکردیم که من اینترنتم تموم شد از بازی رفتم بیرون اینترنت خریدم اومدم دیدم بن شدم اخه چرا ؟ بعدش من دقیقا چه خرید و فروشی به پول واقعی کردم ؟ از ادمین Mimr3w درخواست مدرک دارم و همینطور از ادمین های دیگر درخواست unban شدن دارم بعدشم خط اخر در تصویر رو نگاه کنید چی نوشته |: مگه ادمین ban pre نکرده پس چرا نوشته با اکانت دیگری report/ بدید ؟ |: لطفا رسیدگی بشه @Ali ممنون • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده October 26, 2019 توسط mohsen10k نقل قول Me My Best Friend لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در October 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2019 با سلام اکانت شما در حال حاضر فعال می باشد، شما تنها با ریست دادن مودم خود می توانید وارد بازی شوید. با سپاس. • بسته شد • نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.