NeverDie ارسال شده در May 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: یعنی ایشون قدرته اینو دارن که بدون دلیل منو از Pd خارج کنن ؟ اصلا ایشون چیکاره Pd هستند ؟ لطفا رسیدگی کنین. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در May 6, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2017 سلام میکنم به شاکی محترم میشه چت های قبلی رو هم بزاری؟ اگه نداری من میگم، شما الکی پلیر هارو تهدید میکردی به وانتد دادن، منم از اونجایی که خیلی به نظم سرور احترام میزارم اومدم بهت اخطار دادم، که تو هم در جواب گفتی بپیچ باو... و یه سری صحبت های دیگه منم گفتم اوکی پیگیرت میشم که بیشتر از این به نظم سرور ضربه نزنی. موفق باشی. 6 Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverDie ارسال شده در May 6, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2017 با سلام متاسفانه شما هنوز نمیدونید که باید خودتون مدرک قرار بدین نه اینکه از شاکی درخواست کنید بنده هم کسیو تهدید نکردم فقط هشدار لازم به شخصی که DM میکرد دادم بدشم شما اگه خیلی به سرور احترام میزارید بهتر بود که یک عکس از تهدید بنده میگرفتید و گزارش میدادید و دوست عزیز امیدوارم دفعه بعد هم که دو سه نفر دوربرتون دیدید فاز بر ندارین و دچاره اشتباه نشید موفق تر باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در May 9, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2017 با سلام بر طبق بررسی های انجلم شده به لیدر مربوطه تذکر لازم داده شد و همچنین شما هم باید دفتار مناسبی با تیم کارکنان داشته باشید در غیر این صورت با شما برخورد خواهد شد. با تشکر، بسته شد. دانـــــــــــــMaCaVeL#¯̶̄یـــــــــــــال لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده