DaniaI ارسال شده در October 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام تو ایونت بودیم که مگنیتو گفتش وقتی رسیدید فرودگاه ال اس بگردید و اینفرنوسو پیدا کنید و G بزنید. من حدودا 1 یا 2 دقیقه قبل ایشون رسیدم و فرودگاهو گشتم جز یکی دو قسمتش تو همین لحظه ایشون وارد فرودگاه شد و مستقیم رفت سمت اینفرنوس. من از ایشون درخواست فیلم دارم. فیلم هم موجود هست که اگه خواستید ارسال میکنم • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده October 13, 2019 توسط Kelton لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در October 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2019 با سلام و عرض ادب خدمت شاکی محترم @DaniaI ادمین مورد نظر 24 ساعت فرصت جهت دفاع از خود و ارسال مدارک دارد. @AliAgent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در October 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2019 با سلام و احترام. ایا از شغل Detective اگاه هستید؟ بنده به محض ورود به فرودگاه از /Find استفاده کردم. واقعا بی مورد و الکی تر از این شکایت ندیده بودم، امیدوارم طبق قانون باهاتون برخورد نشه فکر کنم مدرکی که قرار میدم گویای هم چیز باشه اما در صورت نیاز مدارک بیشتر یا فیلم کل اونت ارسال خواهد شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در October 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2019 شکایت شما رد شد. دلیل: گویا شما متوجه روند اونت نبودید و در اصل باید برای پیدا کردن Infernus برگزار کننده ی اونت را Find/ می کردید. http://s5.picofile.com/file/8375189026/bandicam_2019_10_14_12_39_10_074.jpg با تشکر. • بسته شد • 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده