Moon ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: _______ • توضیحات: درود بنده به هیچ عنوان قصد اذیت و ازار تیم کارکنان و مجازات شدن جناب Permanent رو ندارم من از شما یه سوال دارم اگه من داخل report به ادمین توهین شدت پایین کنم اون ادمین اجازه داره ریپورت رو چندین دقیقه باز نگه داره تا اکتیویتی بخوره چون من اول ریپورت بهشون توهین کردم؟ و دلیل رد شدن شکایت من توهین بوده که این توهین برای شکایت هاست نه برای داخل بازی و من هم در شکایت و توضیحات و ... توهینی نکردم و توهین داخل بازی بحثش جداست این قانونی که توهین و کنایه و غیره باعث رد شدن شکایت میشه برای توهین در Forum هست نه داخل گیم • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده 16 ساعت قبل توسط Heroein نقل قول 𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒐𝒏𝒆 𝒊𝒔 𝒂𝒇𝒓𝒂𝒊𝒅 𝒐𝒇 𝒔𝒄𝒐𝒓𝒑𝒊𝒐𝒏𝒔, 𝑰 𝒂𝒎 𝒂𝒇𝒓𝒂𝒊𝒅 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒄𝒌𝒓𝒐𝒂𝒄𝒉𝒆𝒔. 𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒐𝒏𝒆 𝒊𝒔 𝒂𝒇𝒓𝒂𝒊𝒅 𝒐𝒇 𝒔𝒕𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆𝒓𝒔, 𝑰 𝒂𝒎 𝒂𝒇𝒓𝒂𝒊𝒅 𝒐𝒇 𝒇𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅𝒔 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/92591-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-%E2%80%8C-permanent/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان ZakharAsli ارسال شده در 6 ساعت قبل سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل @HeRoiN درود و احترام خدمت شاکی محترم. توضیحات شما متاسفانه بسیار گنگ بود و بنده متوجه شکایت شما نشدم. واضح تر توضیح دهید تا شکایت شما مورد بررسی قرار گیرد. 1 نقل قول وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با آدما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/92591-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-%E2%80%8C-permanent/#findComment-954606 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Moon ارسال شده در 5 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل ببینید بنده از جناب Armin شکایتی کردم که ایشون در ریپورت afk کرده بودند حدود ۳ دقیقه من اول ریپورت به ایشون گفتم بگو یه نفر که از چیت سر درمیاره بیاد شما از چیت سردر نمیاری که Permanent عزیز این رو توهین حساب کردن و شکایت من رو به دلیل اینکه اول ریپورت به Armin توهین کردم رد کردند گفتند به دلیل توهین شکایتتون رد میشه ولی من داخل گیم توهین کردم و ایشون به دلیل قانون زیر شکایت رو رد کردن لطفاً از هرگونه توهین، کنایه، بی احترامی، اسپم و موارد اضافی خودداری نمایید! (شکایت به صورت خودکار رد خواهد شد و به هیچ وجه امکان پیگیری مجدد آن وجود نخواهد داشت) اما این قانون برای زمانی هست که شما از فردی شکایت میکنید و داخل توضیحات شکایت توهین میکنین یا اسپم و کنایه ولی ایشون به دلیل توهین من توی گیم به ایشون شکایت رو رد کرده اگه اینجوری باشه مثلا یک نفر ریپورت میده و اول ریپورت به ادمین توهین شدت پایین میکنه و ادمین هم هر چقدر بخواد ریپروت رو باز نگه میداره یا afk میکنه و فردی که report داده نمیتونه شکایت کنه چون اولش توهین کرده نقل قول 𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒐𝒏𝒆 𝒊𝒔 𝒂𝒇𝒓𝒂𝒊𝒅 𝒐𝒇 𝒔𝒄𝒐𝒓𝒑𝒊𝒐𝒏𝒔, 𝑰 𝒂𝒎 𝒂𝒇𝒓𝒂𝒊𝒅 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒄𝒌𝒓𝒐𝒂𝒄𝒉𝒆𝒔. 𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒐𝒏𝒆 𝒊𝒔 𝒂𝒇𝒓𝒂𝒊𝒅 𝒐𝒇 𝒔𝒕𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆𝒓𝒔, 𝑰 𝒂𝒎 𝒂𝒇𝒓𝒂𝒊𝒅 𝒐𝒇 𝒇𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅𝒔 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/92591-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-%E2%80%8C-permanent/#findComment-954654 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.