KittiXxX ارسال شده در October 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ---- • توضیحات: با سلام بنده از طریق RAKSamp داخل بازی AFK بودم که دیدم بازیکن Scary که رنک 2 بود رنک 3 هستش از این بازیکن پرسیدم که چرا تو رنک 3 هستی جواب نداد هاستر DifferentBoy اومد با کمال پرویی گفت که من دادم بعد وقتی بهش گفتم چرا دادی میگه زورم زیاده, بعد وقتی بهش میگم میرم فروم شکایت میکنم شروع به فحاشی کرد, بنده رو از گیم به دلیل تحدید کیک داد و بهم وارن داد ... درخواست پیگیری • مدارک (فیلم یا عکس): مدرک 1 - مدرک 2 (فحاشی - کیک الکی - وارن الکی) - تاریخچه اقلیت بازیکن Scary ویرایش شده October 7, 2019 توسط KittiXxX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در October 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2019 با سلام و عرض ادب خدمت شاکی محترم @KittiXxX شکایت شما پذیرفته شد. توضیح: هاستر مورد نظر به دلیل نداشتن Days هاستری کافی و انجام تخلفات دیگر 30 روز از سرور محروم شدند. با سپاس. • بسته شد • 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده