BlaCKWoRlD ارسال شده در چهارشنبه در 22:20 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 22:20 فرم:بن بی دلیل و نا فرمانی از قانون • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: درود.بنده درcnn ایستاده بودم که فرد نسبتا محترم IRaNiaN بنده رو فریسک داده و 6 w کردند.بنده به ایشون گفتم که چرا ؟ و جوابی ندادند و بهشون گفتم که نوب سگ. بعد از آن ایشون هم به بنده توهین کردند ولی خب من هر چی توهین کردم رو می پذیرم ولی این یک سوال هست برای من که از کی تا حالا هاستر ها شده اند ادمین ؟ اگر به هاستری توسط پلیری توهین شود (چه شدت بالا و پایین )باید مدارک جمع کرده و در قسمت شکایات از اعضا شکایت خود را مطرح کند. آقای FaRzAd که رفیق ایشون هست به محض این که بنده به IRaNiaN فحش دادم بنده رو به صورت مکرر ۲ بار در یک بار ۱۳ روز به علت توهین به ادمین و دیگری ۱۵ به علت توهین به ادمین. طبق قوانین ادمین ها فقط می توانند از بن به علت توهین به ادمین برای خود استفاده کنند یعنی اگر کسی به آنان توهین کرد به این علت بن کنند. ولی حال 4k گلد که برای بنده چیزی نیس. ولی خب لطفا در انتخواب ادمین ها برای سرور،ادمین پارتی باز،بی عدالت و از همه مهم تر کسی که با قوانین آشنایی ندارد را انتخواب نکرده و از او تست نگیرید. حالا بنده می خواهم ادمین مورد نظر مجازات شود و توضیح دهد که از کی تا به حال هاستر تبدیل شده به ادمین ؟ • مدارک (فیلم یا عکس): UCP لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/92437-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%B1%DA%A9-%D9%88-%D9%86%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D8%A7-farzad/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrDep ارسال شده در چهارشنبه در 22:34 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 22:34 13 دقیقه قبل، BlaCKWoRlD گفته است: . ولی خب لطفا در انتخواب ادمین ها برای سرور،ادمین پارتی باز،بی عدالت و از همه مهم تر کسی که با قوانین آشنایی ندارد را انتخواب نکرده و از او تست نگیرید. حالا بنده می خواهم ادمین مورد نظر مجازات شود و توضیح دهد که از کی تا به حال هاستر تبدیل شده به ادمین ؟ • مدارک (فیلم یا عکس): UCP هاستر هم ادمین حساب میشه مدارک میدن ما مجازات میکنیم در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/92437-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%B1%DA%A9-%D9%88-%D9%86%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D8%A7-farzad/#findComment-953467 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PermanenT ارسال شده در چهارشنبه در 23:23 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 23:23 درود و احترام؛ @BlaCKWoRlD شکایتِ شما طبقِ قانونِ زیر رد شد. نقل قول لطفاً از هرگونه توهین، کنایه، بی احترامی، اسپم و موارد اضافی خودداری نمایید! (شکایت به صورت خودکار رد خواهد شد و به هیچ وجه امکان پیگیری مجدد آن وجود نخواهد داشت) +موفق باشید. +بسته شد. Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/92437-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%B1%DA%A9-%D9%88-%D9%86%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D8%A7-farzad/#findComment-953487 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده