رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

بن بی دلیل - Sajjad

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: BalLoCH.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Sajjad.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات:  سلام بنده از چه چیتی یا نرم افزار تقلب استفاده کردم بنده بنه چیت اخری که رو من زدن تاریخ 2025-11-07 15:43:51 بوده و میتونید چک هم بکنید اون بن رو قبول دارم از اون بن 2 روز بعدش Device بنده رو Hwban کردین اون رو هم قبول دارم و از اون تاریخ به بعد من اصلا از چیت استفاده نکرم لانچر چجوری چیت تشخیص داده 3 تا از Device بنده رو بن دادین این چهار مین Device بنده هستش چرا بی دلیل بن شدم؟ 2025-11-07 15:43:51 از این تاریخ به بعد چک کنید من چیت زدم بنده این بار بی دلیل بن شدم 

• مدارک (فیلم یا عکس):   

کدوم روز من چیت زدم تاریخشو بگین

• هاها 3

52d316_25irs01-640x640-lk-Cicwl8-3571666 

:MyAccounT                                                

AYAN.png

زندگی کتابی است پر ماجرا ، هیچگاه آن را به خاطر یک ورقش دور نینداز . . .

OuTLawSonTop

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/92230-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-sajjad/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• مؤسس

شما اکانت خود را با افرادی که مکرراً چیت میزدند به اشتراک گذاشتید یا وارد اکانت آنها شدید یا از یک اینترنت/دستگاه وارد هر دو اکانت شدید و بنا به قوانین اشتراک حساب کاربری قوانین عمومی شما هم همراه آنها محروم شدید.

شکایت رد شد.

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/92230-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-sajjad/#findComment-953676
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• Ali موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...