رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

درود نظر بنده در رابطه با پیشنهاد شما (+) میباشد.

موفق باشید.

ePiRuS

2 ساعت قبل، Kamyab گفته است:

درود و احترام

@Omid عزیز بنده و تمام همکاران عزیزم راهکارهایی بابت مشکلات موجودی که ذکر کردی داریم و در تلاش برای اجرایی کردن آن‌ها هستیم.

ممنون از اینکه پیشنهاد/انتقاد خودت رو بدون سوگیری و کم‌لطفی مطرح می‌کنی.

تیم آرساکیا گیم همواره در تلاش برای پیشرفته.

لطفا شما هم اگر راهکار دیگری داشتید ارائه بدید.

به فکر آموزش این موارد به بازیکن ها باشیم همه چی درست میشه

اگر بتونیم این موارد رو فرهنگ سازی کنیم (بالاخره این مجموعه مثل یک شهر میمونه), بازیکنان با تمامی سیستم ها آشنا بشوند و بفهمن که خوب هر اقلیتی چه فایده ایی داره و چرا باید از این سرویس استفاده کنند

تمام مشکلات ما حل میشه

Dexter.gifNicolay

هیچکس طاقت نمیاره زیر صد تا رانندگی کنه..

بنظرتون پلیرا بین دادن پول یدونه Bail و 18 دقیقه زندان موندن، کدوم رو انتخاب میکنند؟

e0be28_25InShot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B5

Cartoon.png

𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉.

بنظرم باید یه تیکت برای رانندگی در جهت خلاف هم بزارن چون بقیه رو نمیدونم ولی من یکی که تموم بیمه هام سر اینکه دارم از راست رانندگی میکنم یهو یکی از جلو با ۱۴۰ تا میزنه به من ولی اگه خلاف نیاد اینجوری نمیشه

میخواستم اینم یه میشنهاد بدم ولی بزار همینجا بگم:

آقا جریمه رو بیارید تو گوشی ، گوشی هنوز جا برای app داره ینی نخواد بیوفتیم دنبال طرف که تیکت بدیم بهش جریمه مستقیم میره رو گوشیش اگه تا ۱ اگه تا مثلا ۲ روز یا یه مدتی پرداخت نکرد، دوبرابر بشه اینجوری اگه پول تیکت رو هم نده باز اکتیویتی میاد

💤

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...