رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

آوردن آدم های اشتباه به سرور که الان روی دست خودت بلند شن😔

ویرایش شده توسط Ghafas

سلام و عرض ادب خدمت آقا علی @AliExpert گل
به شخصه تا به حال برای بنده چنین چیزی پیش نیومده و ایشالا که برای دیگران هم پیش نیاد. من کلا آرساکیا گیم رو به دیدِ یک محیطی می بینم که شما می تونی بیای با بقیه صحبت کنی. احوال پرسی کنی. انرژی مثبت بدی و بگیری. دقیقا مثل Social media (شبکه های اجتماعی) میمونه.
با هم صحبت کنید ، رفاقت کنید ، حال خوب منتقل کنید. (در کنارش حالا یک سری امکانات جانبی هم داره مثل ورود به فکشن و ورود به تیم کارکنان. اون هارو گذاشتن که یکم تنوع هم ایجاد بشه. کلا همینه.)

موفق و موید باشید.

Universe.png

پشیمونم که وارد سمپ شدم

خیلیی حال می ده ولی قت خیلی پاش میره

اگر می ترسی نکن

اگر کردی نترس

&___________________________________________________________________£

My Account 

Luffy..png

&___________________________________________________________________€

𝒮ℎ𝒶𝒹ℴ𝓌 𝒮𝒴𝓃𝒹𝒾𝒸𝒶𝓉ℯ

1: انجام بعضی از کارها برای آدمای بی ارزش.

2:اعتماد

.                      در پناه حق.                       

.

ویرایش شده توسط MedadShami

: 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕

fe5605_25709406-2569ce13-24ddf615-2462a6KoMlSeRfe5605_25709406-2569ce13-24ddf615-2462a6

45e005_253d5604-2520251104-234009.png                                          

یک موضوع که خیلی بد بود واسم اینکه یکی رو خودت بکشی بالا بعدش برا خودت شاخ شه این بده

به @Mythic 20 میل دادم و اعتماد کردم

:My account

AltTaB.png

6LiK.png

:My Brother

Payback.png

در ۱۴۰۴/۸/۲۶ در 23:07، ImYassIN گفته است:

تازه این رودکی آخرش هم شیرینی نداد من خودمو کشتم ولی نداد😂

مشتی دیگه لو نده الان بیشتر میشن شیرینی میخوان😂

• سر من از نالهٔ من دور نیست
  • لیک چشم و گوش را آن نور نیست                       

مولانا          

RoDaKi

در ۱۴۰۴/۸/۲۷ در 08:53، AliExpert گفته است:

موضوعی که خیلی برام ضرر و بد بود ورود به اقلیت Hitman Agency بوده.

واقعا دلیل اومدن من توی گیم از همون اول ورود به اقلیت هیتمن و بازی توی اون اقلیت بود.

ولی هیچ زمان و هیچ موقع آخر و عاقبت خوش توش ندیدیم و کاش اصلا پامو نمیذاشتم توش 😂

سال 2014 که ورود کردم تا رنک 3 رفتم بحث و درگیریمون شد با @Ali سر آرش دمون و @Mohny که در جریانن تعلیق شدیم رفت.

سال 2016 دوباره اومدم رفتم Hitman Agency بعد سه روز سیستمم سوخت و نتونستم توی 3 روز درست کنم (اون موقع آندروید هم نبود با اون بیام) بازم افتادم بیرون ازش.

سال 2019 دوباره اومدم Hitman واسه اینکه اسکین دختر گذاشته بودم ( اون موقع اسکین های خیلی بدی داشت اسکین هم نمیشد بخری ) لیدر FP80 ام کرد @EBi گل هم شکایتمو رد کرد که از لیدر کرده بودم و دوباره بای دادم.

سال 2020 اومدم و لیدری  Hitman  با کلی دردسر گرفتم بعد 1 ماه مریض شدم شدید حتی نتونستم بیام مرخصی بذارم بازم دیموت شدم.

سال 2024 دوباره رفتم هیتمن 1 کانترکت رو زیر 30 ثانیه کشتم به دلیل جعل اکتیویتی FP80 شدم.

سال 2025 که الانه دوباره چند روز پیش رفتم هیتمن 1 دقیقه قبل شروع میتینگ برق رفت 1 دقیقه دیر به میتینگ رسیدم باز FW گرفتم

فکر کنم طلسم شده Hitman Agency برام 💔😂.

دوستای خوبی رو هم سر هیتمن از دست دادم.

@AliExpert علی تا حالا به فکرت نیافتاده که از Hitman Agency بیخیال بشی؟ 😂😂

در ۱۴۰۴/۸/۲۷ در 08:53، AliExpert گفته است:

موضوعی که خیلی برام ضرر و بد بود ورود به اقلیت Hitman Agency بوده.

واقعا دلیل اومدن من توی گیم از همون اول ورود به اقلیت هیتمن و بازی توی اون اقلیت بود.

ولی هیچ زمان و هیچ موقع آخر و عاقبت خوش توش ندیدیم و کاش اصلا پامو نمیذاشتم توش 😂

سال 2014 که ورود کردم تا رنک 3 رفتم بحث و درگیریمون شد با @Ali سر آرش دمون و @Mohny که در جریانن تعلیق شدیم رفت.

سال 2016 دوباره اومدم رفتم Hitman Agency بعد سه روز سیستمم سوخت و نتونستم توی 3 روز درست کنم (اون موقع آندروید هم نبود با اون بیام) بازم افتادم بیرون ازش.

سال 2019 دوباره اومدم Hitman واسه اینکه اسکین دختر گذاشته بودم ( اون موقع اسکین های خیلی بدی داشت اسکین هم نمیشد بخری ) لیدر FP80 ام کرد @EBi گل هم شکایتمو رد کرد که از لیدر کرده بودم و دوباره بای دادم.

سال 2020 اومدم و لیدری  Hitman  با کلی دردسر گرفتم بعد 1 ماه مریض شدم شدید حتی نتونستم بیام مرخصی بذارم بازم دیموت شدم.

سال 2024 دوباره رفتم هیتمن 1 کانترکت رو زیر 30 ثانیه کشتم به دلیل جعل اکتیویتی FP80 شدم.

سال 2025 که الانه دوباره چند روز پیش رفتم هیتمن 1 دقیقه قبل شروع میتینگ برق رفت 1 دقیقه دیر به میتینگ رسیدم باز FW گرفتم

فکر کنم طلسم شده Hitman Agency برام 💔😂.

دوستای خوبی رو هم سر هیتمن از دست دادم.

این بده...

4a6a12_25IMG-20250812-100936.png

70eb27_25GIF-20250827-135229-561.gif

Peiyman

70eb27_25GIF-20250827-135229-561.gif

1 ساعت قبل، YoungSteR گفته است:

@AliExpert علی تا حالا به فکرت نیافتاده که از Hitman Agency بیخیال بشی؟ 😂😂

نه 😂🤣 ولی فکر خوبی میتونه باشه. تا بازم FP80 نشدیم 😂

Expert.png

34 دقیقه قبل، AliExpert گفته است:

نه 😂🤣 ولی فکر خوبی میتونه باشه. تا بازم FP80 نشدیم 😂

هنوز بیخیال نشو اگه FP80 شدی به نظرم حتما دربارش فکر کن 🤣🤣

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...