Sweet ارسال شده در September 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2019 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من ی; شکایت از یکی از اعضای FBI کردم که لیدرشون شکایته من رو با دلیل زیر رد کردند! نقل قول @Sweetشکایت شما از Hadi_nt رد شد. دلیل: مدارک شما کافی نمی باشد. ماشین مورد نظر در تصویر ماشین اقلیت نیست و مد شده است. اما دلیلی که آوردن قانع کننده نیست, چون ماشین رو من مد نکردم! ماله خوده لانچر هستش و اسمش هم Lykan هست که همون Infernus میشه و بعدش اینا به کنار شما نمی بینید طرف داره لاینه مخالف میره؟ این خودش جرمه دیگه به اینش چی کار داشتید؟! اینم عکسی که قرار داده بودم • مدارک (فیلم یا عکس): - - - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در September 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2019 با سلام، در مدرک شما نمی توان فهمید که آژیر بازیکن روشن می باشد یا خیر (فاصله شما با بازیکن زیاد می باشد). اگر مدرک واضح تری دارید مجددا در قسمت مربوط ارائه دهید. بسته شد/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده