Sami ارسال شده در September 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام ایشون به جای 3 روز آنلاین نبودن تو 1روز آنلاین نبودن کیک کردن من رو یعنی چی؟ 72 ساعت بعد از تازیخ آخرین لاگین باید باشه این چه وعضشه؟! • مدارک (فیلم یا عکس): Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در September 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2019 با سلام، لیدر @AliAgent، شما 24 ساعت برای ارائه توضیحات و مدارک فرصت خواهید داشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در September 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2019 با سلام و احترام خدمت سوپر وایزور و شاکی عزیز. خوب سامان جان از شما دیگه انتظار نداشتم که اینقدر الکی شکایت کنید. یک قانونی هست که بنده اون رو به شما گوش زد میکنم. نقل قول عدم حضور در جلسات بدون ارائه درخواست مرخصی مسبب مجازات است (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) هر چند بنده مجبور نبودم مدرک غیبت 2 هفته پیش شمارو نگه دارم ولی بازم هست. طبق این مدرک شما در میتینگ تاریخ 2019/09/14 Sleep بودید. طبق این مدرک شما پس از اتمام میتینگ هنوز هم Sleep بودید. طبق این مدرک بنده FW شما رو هم بهتون دادم (مجازات بار اول غیبت در میتینگ رو دریافت کردید). و در اخر طبق این مدرک و این مدرک شما در میتینگ 2019/9/20 حضور نداشته و افلاین بوده اید (که مجازات غیبت در میتینگ برای بار دوم اخراچ با 80FP هست). موفق باشید. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در September 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2019 با سلام، شکایت شما رد شد. بسته شد/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده