Ravager ارسال شده در September 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2019 باسلام بنده لیستی از بهترین فیلم های ایرانی رو جمع آوری کردم که امید وارم از تماشای آن لذت ببرید یا برای شما تجدید خاطره ای شده باشه. 1- شهرزاد 2- عاشقانه 3- امام علی (دنیای خاطره ) 4- مدار صفر درجه 5- یوسف پیامبر 6- مردان آنجلس 7- وضعیت سفید 8- در چشم باد 9- مردهزار چهره 10- پایتخت ( عمرا کسی اینو ندیده باشه) 11- روزگار قریب 12- همسران 13- آرایشگاه زیبا 14- آئینه 15- خواب و بیدار 16- میوه ممنوعه 17- تب سرد 18- پس از باران 19- مختار نامه 20- دودکش 21- چهاردیواری 21- ساختمان پزشکان 22- متهم گریخت 23- چهار خونه مرسی که وقت گذاشتید 1 نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Matinjli ارسال شده در November 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2020 نقل قول You Changed My Life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در November 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2020 3 نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در January 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2021 نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در February 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2021 نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در April 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2021 در در ۱۳۹۸/۶/۳۰ در 12:09، Ravager گفته است: 10- پایتخت ( عمرا کسی اینو ندیده باشه) بسم الله الرحمن الرحیم من صدق الله العلی العظیم نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در December 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2023 همشون عالین *** Never Give Up *** نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoLai ارسال شده در January 4 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4 شهرزاد رو واجب شد یه بار دیگه ببینم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TriGGeR ارسال شده در February 23 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23 ۵۰ درصدشونو دیدیم عالی بودن نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.