SnaCrO ارسال شده در September 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2019 درود! من میخواستم آنبنی بخرم فهمیدم باید روی اکانتم شماره موبایلم سیو باشه! من چند بار تلاش کردم ولی نتونستم شماره مبایلم رو سیو کنم. اگه میشه یه کاری کنید اگه خواستیم گلد بخریم نیاز به شماره ی موبای نباشه! مرسی. 3 باشه تو خوبی... تو جلو ما پشتیم! ولی این راهی که تو میری، گرگاشو ما کشتیم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SnaCrO ارسال شده در September 23, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2019 (ویرایش شده) سلامی دوباره. آقا @Ali من نمیخوام ۳۰ روز بگذره تا ی کاری کنید بتونم گلد بخرم!! تا اون موقع دیگه خودش آنبن شده دستت درد نکنه! سیمکارت ه من همراه اول هست بخواطر همین نمیتونم موبایل رو روی اکانتم بذارم! در نتیجه ۲ راه هست: ۱_شما ی کاری کنید گلد خریدن ربطی به امنیت نداشته باشه!! ۲_میرم سیم کارت ایرانسل یا رایتل میخرم! ویرایش شده September 23, 2019 توسط GentleBoy باشه تو خوبی... تو جلو ما پشتیم! ولی این راهی که تو میری، گرگاشو ما کشتیم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در September 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2019 در 12 ساعت قبل، GentleBoy گفته است: سلامی دوباره. آقا @Ali من نمیخوام ۳۰ روز بگذره تا ی کاری کنید بتونم گلد بخرم!! تا اون موقع دیگه خودش آنبن شده دستت درد نکنه! سیمکارت ه من همراه اول هست بخواطر همین نمیتونم موبایل رو روی اکانتم بذارم! در نتیجه ۲ راه هست: ۱_شما ی کاری کنید گلد خریدن ربطی به امنیت نداشته باشه!! ۲_میرم سیم کارت ایرانسل یا رایتل میخرم! با سلام، ببخشید ولی همراه اول ، ایرانسل و رایتل بودن یا نبودن شماره تلفن ربطی به قبول شدن و یا نشدن شماره تلفن نداره. من خودم 3 تا از اکانت هام شماره تلفن همراه اول را برا شون زدم و ثبت هم شده. به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SnaCrO ارسال شده در October 3, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2019 خب اون دیگه از شانسته چون 90% همراه اول ثبت نمیشه. در در ۱۳۹۸/۷/۱ در 19:33، AbbasMZ گفته است: من خودم 3 تا از اکانت هام شماره تلفن همراه اول را برا شون زدم و ثبت هم شده. آفرین نشونه ی توانا بودنته. باشه تو خوبی... تو جلو ما پشتیم! ولی این راهی که تو میری، گرگاشو ما کشتیم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 4, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2019 لطفاً تبلیغات را بر روی شماره خود فعال کنید. اینکه ما شماره قرار دادیم به دستور پلیس فتا کشور قرار دادیم و قوانین تجارت می باشد. بسته شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده