Delniya ارسال شده در September 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2019 (ویرایش شده) با سلام خدمت بازیکنان و مدیریت چند سالی میشه که صفحه ی ورودی (Login) سرور به همین صورتی که الان میبینید هست. (شایدم از زمانی که سرور تاسیس شد چون من اون موقع نبودم) فکر میکنم بهتره که شکل و شمایل صفحه ی ورودی قشنگتر و تنوعی ایجاد بشه این به جذب بازیکن هم کمک میکنه. ممنون ویرایش شده September 16, 2019 توسط Delniya 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در September 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2019 با سلام. فکر کنم از قبل قرار بوده در لانچر چنین چیزی به وجود بیاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 17, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2019 در 21 ساعت قبل، Delniya گفته است: از زمانی که سرور تاسیس شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 4, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2019 پیشنهاد شما رد شد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده