hooman4 ارسال شده در June 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امیرمحمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال پرشور خوش صحبت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ چهار ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1 تا 4 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اولین فکشنم هست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): جذابه و این شغل رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این کار علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ یک بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hooman4 ارسال شده در June 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۳ • اسم واقعی: ارشیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: همه چی تموم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ پنج ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 تا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): جذابه برام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید: سه بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در June 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: علی رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال باهوش کارکن سالم با ادب و مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ترک کردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): قبلا اینجا بودم دوست دارم باشم، علاقه و دوست داشتن این فکشن, پول • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nian ارسال شده در June 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:14 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مسئولیت پذیر و خوش اخلاق و مهربان و حرف گوش کن و مودب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ متغیر 3 تا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): روز ساعت 12 تا 4 و شب ساعت 8 تا 12 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه مندی به فکشن یدکشی و جالب بودن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ احساس میکنم می توانم برای اعضای فکشن مناسب و مفید واقع بشوم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 الی 3 بار نقل قول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HawaiianJesus ارسال شده در June 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: diako • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 تا 18 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تنوع و دقت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا علاقه به ان دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 4 بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در June 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تابع قوانین و شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1800 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تنوع • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ یک بار نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rxw002 ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: امید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ طبع • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بستگی یه شرایط داره بعضی وقتا شاید کل روزو بازی کنم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر هست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بای داده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلا بودم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3-4 ویرایش شده July 1, 2023 توسط rxw002 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlueMoon ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 •عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سجاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من ادم مهربانی هستم و عاشق فکشن یدک کش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8:00الی3:00بعد از ظهر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:متاسفانه فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای اینکه امیدوارم خوب میتوانم به وظایفم در این فکشن عمل کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای اینکه این فکشن را دوست دارم و دوستم در این فکشن هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5تا6بار نقل قول آرامِشاَفسانَستمازادِهیدَردیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +28 نقل قول ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamad2030 ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان-باهوش-صبور-کوشا • روزانه چقدر بازی می کنید؟4الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم و میخوام این فکشن پیشرفت کنه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون میخوام این فکشن پیشرفت کنه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2الی 3 ویرایش شده July 1, 2023 توسط mamad2030 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Areno ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18• اسم واقعی: پویان• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسری با ادب و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4-5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:دوست داشتم• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون نیاز داره بهم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3-4 بار 1 نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: سورنا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب عالی بهترین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 & 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و دوستان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟علاقه و دوستان • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadch ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: ممد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10تا14 | 17تا22 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mmdreza17ht ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی: محمدرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مسئولیت پذیر و خوش اخلاق و مهربان و حرف گوش کن و مودب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ متغیر 3 تا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): روز ساعت 12 تا 4 و شب ساعت 8 تا 12 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه مندی به فکشن یدکشی و جالب بودن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ احساس میکنم می توانم برای اعضای فکشن مناسب و مفید واقع بشوم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 الی 3 بار نقل قول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Boold ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی: محمدرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مسئولیت پذیر و خوش اخلاق و مهربان و حرف گوش کن و مودب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ متغیر 3 تا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): روز ساعت 12 تا 4 و شب ساعت 8 تا 12 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه مندی به فکشن یدکشی و جالب بودن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ احساس میکنم می توانم برای اعضای فکشن مناسب و مفید واقع بشوم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 الی 3 بار نقل قول نقل قول بَِسَِــَِوَِزَِ تَِـاَِ بَِسَِــَِاَِزَِیَِ ز گهواره تا گور ماشین پرست ام. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
M0rphine ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 تا 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه تسلط به قوانین • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/And.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و صمیمی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +28 نقل قول ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: عرفان • اسم واقعی: ۱۶ • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: دوست خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کسب دوستی ، آشنایی با دیگران ، کسب پول • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر نمیکنم مطمئنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید: ۲۰+ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
4Ebi4 ارسال شده در July 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: محمد ابراهیم • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اخلاق خوب و نظم در کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متفرقه • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل اینکه یه مدت گیم پلی نمیدادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم و کارم را درست انجام میدهم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در July 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: پارسا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مزاحم، الاف، بد بخت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 - 24 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8صبح تا 12 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: درس داشتوم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): الافم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رفیقم توش بوده میگه خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 تا 10 بار نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imArash ارسال شده در July 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 24 • اسم واقعی: آرش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ... • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوشم میاد ازش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 بار iRvinG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swixx ارسال شده در July 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی:آرین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با حوصله خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 12 تا 8 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه مندم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیادی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaRBeD ارسال شده در July 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10تا14 | 17تا22 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iranymirani ارسال شده در July 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 16 اسم واقعی: محمد در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم خوش اخلاق صبور و باهوش روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7یا 8 ساعت در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2 ظهر تا 12 شب چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مناسب من نبود برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): افراد مناسبی داخلش فعالیت میکنن و احساس میکنم در این شغل میدرخشم چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ افراد با تربیت و با ادبی داخلش فعالیت میکنن که این فکشن جای پیشرفت به شما میدهد روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در July 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تنوع • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.