rxw002 ارسال شده در July 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ طبع و ارام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 یا 5 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00_24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن قبلی نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کلا این فکشن رو دوست دارم باحاله. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن رو دوست دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 الی 5 بار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در July 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 دیروز تولدم بود • اسم واقعی: نیما • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آرام و با معرفت قانونمند • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کنکور • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم تجربه کنم اینجارو • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ باحاله به نظرم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 ویرایش شده July 26, 2022 توسط Beigi نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در July 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2022 @rxw002@Beigi درخواست شما های پذیرفته شد، آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ruger ارسال شده در July 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فردی علاقه مند به بازی های آنلاین،مهربان و شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00-12:30و15:00-18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوبی برای رفتن به دسته های بالاتر هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
50CENT ارسال شده در July 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب فعال • روزانه چقدر بازی می کنید: 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:30-21 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:مشغله زندگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به دلیل فعال بودن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2- نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ruger ارسال شده در July 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فردی علاقه مند به بازی های آنلاین،مهربان و شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00-12:30و15:00-18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوبی برای رفتن به دسته های بالاتر هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در July 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2022 @Ruger@sil1370 درخواست شما های پذیرفته شد، آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRAcTiveS ارسال شده در July 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی:امیررضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:خوش اخلاق صبور و اماده کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟5الی6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00_13:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بخاطر اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+3بار نقل قول بزرگ شدن ارزو ای بود که به امتحانش نمی ارزید...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در July 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 @YaKooZa درخواست شما رد شد، حساب کاربری شما دارای تنبیه اقلیت می باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi8tag ارسال شده در July 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب با حوصله و پُر کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷یا۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۸:۰۰ الی ۱:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به این کار علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کار کم دردسر و راحتی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱یا۲ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در July 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2022 @Mahdi8tag درخواست شما پذیرفته شد، آماده تست باشید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
minamolai2233 ارسال شده در July 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ایلیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال هنرمند عاشق مکانیک گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟12تا 9 (مثلا 08:00 - 12:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): عاشق مکانیکیم و کمک کردن دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ عاشق مکانیکیم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Seyedalii ارسال شده در July 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیس • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱-۲بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mehran5560 ارسال شده در August 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال هنرمند عاشق مکانیک گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟12تا 9 (مثلا 08:00 - 12:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلا فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): عاشق مکانیکیم و کمک کردن دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mehran5560 ارسال شده در August 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال هنرمند عاشق مکانیک گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟12تا 9 (مثلا 08:00 - 12:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلا فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): عاشق مکانیکیم و کمک کردن دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mehran5560 ارسال شده در August 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال هنرمند عاشق مکانیک گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟12تا 9 (مثلا 08:00 - 12:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلا فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): عاشق مکانیکیم و کمک کردن دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheOddin ارسال شده در August 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ایلیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
17Amir ارسال شده در August 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2022 در در ۱۳۹۵/۸/۲۳ در 16:06، JohnnyCaGe گفته است: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تایم پلی شبانه و در روز های دوشنبه و چهارشنبه کامل هستم و روز های عادی با اندورید • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 16:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تا حالا نبودم و میخام تجربش کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در August 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2022 @17Amir@TheOddin@mehran5560@Aliiiiii810@minamolai2233 درخواست شما های پذیرفته شد، آماده تست باشید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
minamolai ارسال شده در August 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: عرشیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربانخوب خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۴ تا ۱۸ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): مکانیکی رودوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در August 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2022 @minamolai درخواست شما پذیرفته شد، آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در August 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی:محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:خوش اخلاق تلاش زیاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟نامعلوم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3تا 5 بار نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kakasangi ارسال شده در August 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون صبور شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4-3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم و دنبال درامد زایی ام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن راحتیه و جالبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در August 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2022 @West@Kakasangi درخواست های عضویت شما قبول شد، آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mehran5560 ارسال شده در August 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال هنرمند عاشق مکانیک گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟12تا 9 (مثلا 08:00 - 12:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلا فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): عاشق مکانیکیم و کمک کردن دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید 3 ویرایش شده August 4, 2022 توسط mehran5560 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.