Mikasa ارسال شده در April 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: طاها • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: علاقه به گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 12ظهر به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نیومدم کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن مورد علاقمه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن قبلیمه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkuiL ارسال شده در April 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاشق بازی های آنلاین و سمپ و بچه شوخ و باحالی هستم و از نظر خودم در کل خوبم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8تا14ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردی: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):اسکیرین زیاد پیدا میشه و کلا این فکشن رو دوست دارم باحاله. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن رو دوست دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 الی 5 بار. • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاشق بازی های آنلاین و سمپ و بچه شوخ و باحالی هستم و از نظر خودم در کل خوبم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8تا14ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردی: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):اسکیرین زیاد پیدا میشه و کلا این فکشن رو دوست دارم باحاله. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن رو دوست دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 الی 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DNS ارسال شده در April 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مسئولیت پذیر و برای هدفی که دارم میجنگم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6تا9 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00-01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به مکانیکی علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میدونم کارم بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Moeine ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: معین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: نظری ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): - • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تونستم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): میخوام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pishro ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 درود. @Mikasa درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. @Ftig درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. @Ftig درخواست عضویت شما رد شد، شما داخل اقلیت حضور دارید. @DNS درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. @Moeine درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. نقل قول سنگین باش سبک ها رو باد میبره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wampire ارسال شده در May 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: ممد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عالی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نامعلوم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن مورد علاقمه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ عالی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6بار نقل قول 1- 8سوال از قوانین عمومی2- 7سوال از قوانین دسته ملایم3- 5سوال از قوانین اقیلیت Taxi Driver *هرگونه تماس با Leader و SubLeader موجب رد شدن درخواست شما خواهد شد.* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pishro ارسال شده در May 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2021 @Wampire درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. نقل قول سنگین باش سبک ها رو باد میبره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
morteza21779birjand ارسال شده در May 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: مرتضی احمدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کاری به کار کسی ندارم و شوخ طبع هستم و مهربان هستم و قانون مند هستم و علاقه ی زیادی به موتور دارم توانایی رانندگی خوبی دارم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نامعلوم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر میکنم درآمد خوبی داشته باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pishro ارسال شده در May 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2021 درود. @morteza21779birjand درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. نقل قول سنگین باش سبک ها رو باد میبره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FcPoker ارسال شده در May 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: ابولفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بستگی دارد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lonley ارسال شده در May 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بازیکن خوب و خوش اخلاق هستم تو سرور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10: 19 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون خیلی دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خیلی علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pishro ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 درود. @FcPoker درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. @kasraaa درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. @aliwolf22 درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. @reallost درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. نقل قول سنگین باش سبک ها رو باد میبره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mikasa ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: میکاسا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: علاقه به گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 12ظهر به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نیومدم کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن مورد علاقمه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن قبلیمه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pishro ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 درود. @Mikasa درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. نقل قول سنگین باش سبک ها رو باد میبره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
abbaspc ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تایم انلاین متوسط . اهل دعوا نیستم . حق مردم را نمیخورم و ضایع نمیکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱ ساعت الی ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 05:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پول زیاد داره ، اسکرین زیاد پیدا میشه ... • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای سرگرمی ، پول • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ الی ۱۰ بار ویرایش شده May 5, 2021 توسط abbaspc نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ferni ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: رها • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آروم و جدی و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 09:00 12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون توانایی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +22بار نقل قول EveryThing is DARK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pishro ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 درود. @Mahdi91 درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. @abbaspc درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. @NiYAZ درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. نقل قول سنگین باش سبک ها رو باد میبره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RamtinU ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و تابع قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:20 تا 00:23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بدرد بخور بودن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه داشتم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FcPoker ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی:ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بستگی دارد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همین جوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همین جوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۴ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaDBoy ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: Amir • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور خوش اخلاق مسلط • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کمک به فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TORKAMAN ارسال شده در May 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مصطفی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بیشتر اوقات انلاینم و عاشق نون حلالم و میخام کار کنم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیشتر اوقات ساعت های (..:۲۳ تا ..:۶)و(..:۱تا..:۶) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:این کار رو دوست دارم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بخاطر اینکه شغل یکی از خانوادمونه درضم خیلی هم دوست دارم وارد این کار شم بخاطر شرایطم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون مشتاقانه دلم میخاد بیام داخل این فکشت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حدودا ۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pishro ارسال شده در May 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2021 درود. @RamtinU درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. @FcPoker درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. @MaDBoy درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. @TORKAMAN درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. 1 نقل قول سنگین باش سبک ها رو باد میبره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirzgs ارسال شده در May 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: 《محمداحسان》 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: 《به قوانین بازی عمل میکنم》 • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 《1تا2ساعت》 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 《13:00تا22:00》 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:《نداشتم》 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): 《چون این فکشن رو دوست دارم》 • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟《 چون دوست دارم》 • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 《۲تا۳بار》 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnaToooli ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ هرچقدر عشقم بکشه • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): هر موقعه هستم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خیلی وقته ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دلم میخاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
pins ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ایلیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوشحال علاقه مند به کمک کردن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 یا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 09:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تایم نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ چون علاقه دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کمک میکنه به موفقیتم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.