رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

باگ ها و مشکل service mechanic

URANUS

ارسال‌های توصیه شده

- عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: URANUS.png

- توضیح کامل باگ: با درود. دو مورد باگ و یک مشکل ظاهرا وجود داره

باگ اول اینکه، ظاهرا وقتی افراد servie mechanic می زنند، برای مکانیک های در حال انجام وظیفه (On Duty) پیام نمیره. توی فیلم هم مشخصه که فقط وارن خود فرد نمایش داده شده. با چند نفر از دوستان هم چک کردم، سروریس مکانیک درخواست کردند، و من با وجود روشن بودن دیوتی، درخواست اونها رو دریافت نکردم.

باگ بعدی در مورد کنسل کردن درخواست سرویس مکانیک هست. همونطور که در فیلم مشخصه، بنده درخواست مکانیک کردم، ولی نتونستم اون رو کنسل کنم. حتی مجددا درخواست دادم، که اعلام کرد شما قبلا سرویس درخواست کردین، ولی باز هنگام کنسل کردن اعلام کرد که شما سرویسی درخواست نکردین.

مشکلی هم که وجود داره رو امکان فیلم گرفتن یا عکس گرفتن ازش نداشتم چون فعلا نمیشه سرویس اکسپت کرد، مربوط به دقیق شدن Target در هنگام اکسپت کردن سرویس مکانیک در بروزرسانی قبل هست. بعد از پذیرفتن درخواست سرویس مکانیک، روی فرد درخواست دهنده تارگت ظاهر میشه و چون خیلی کوچیکه باید حتما از ماشین پیاده شد تا بتونی وارد منطقه قرمز بشی و تارگت از بین بره.

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): http://s2.picofile.com/file/8372201468/Rec_2019_09_13_14_48_03.mp4.html

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): مکانیک بشید و خودتون یا یه فرد دیگه درخواست سرویس بده. برای مکانیک پیام نمایش داده نمیشه. فرد درخواست دهنده هم امکان کنسل کردنش رو نداره.

ویرایش شده توسط URANUS

saaasssss.gif

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• مؤسس

با سلام.

باگ های گزارش شده برطرف شدند.

در 6 ساعت قبل، URANUS گفته است:

بعد از پذیرفتن درخواست سرویس مکانیک، روی فرد درخواست دهنده تارگت ظاهر میشه و چون خیلی کوچیکه باید حتما از ماشین پیاده شد تا بتونی وارد منطقه قرمز بشی و تارگت از بین بره.

این مشکل در 3.4.1 حل شده که Checkpoint رو به روی فرد درخواست دهنده ظاهر می شود.

جوایز داده شود.

بسته شد.

• مرسی 1

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...