mohamadTIGGER ارسال شده در April 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات:من دیروز که ایشون جزو staff هم نبودن بهشون پیامک زدم گفتم بمن مربوط نبود انست شدی! ایشون همون دلیل برداشتن منو بن کردن • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InfeRnal ارسال شده در April 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2017 (ویرایش شده) با سلام چه ربطی به دیروز داره؟ ایشون همون دلیل برداشتن منو بن کردن ,,,,, چرا جو الکی میدی؟ شما در ts هم به من توهین کردید هم تحمت زدید , همچنان که از ts بن شدید باید از بازی هم بن میشدید مدارک ارسال شد ایشون بی دلیل بنده رو از تیم اسپیک بن کردن! بخاطر اینکه مدارک خرید فروش غیر قانونی گلد و کلاه گزاشتن سر بقیشون به کسی نگم بی دلیل بنم کردن صدام در نیاد همچنین مدرکی دیگر از صدای شما ارسال شد امضا:خشی اینفرنال ویرایش شده April 27, 2017 توسط infernal لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohamadTIGGER ارسال شده در April 27, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2017 (ویرایش شده) تا اونجایی که بنده میدونم من کلمه ای فحش ندادم ! منتظر جواب دانیال جان هستم ویرایش شده April 27, 2017 توسط mohamadTIGGER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InfeRnal ارسال شده در April 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2017 در 6 ساعت قبل، mohamadTIGGER گفته است : تا اونجایی که بنده میدونم من کلمه ای فحش ندادم ! منتظر جواب دانیال جان هستم توهین + تحمت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در April 28, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2017 با سلام شکایت شما رد شد. ( کار ادمین مورد نظر صحیح بوده ) با تشکر، بسته شد. دانـــــــــــــMaCaVeL#¯̶̄یـــــــــــــال لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده