ehsandx ارسال شده در September 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: بنده لاین مخالف رفتم و تیکت دریافت کردم از آیدی به اسم special_q بعد ایستادم و پرداخت کردم,بعد ایشون اومد نزدیک و اول تهدید کرد گفتم تهدید؟ گفت نه و چند ثانیه بعد لایسنس رانندگی رو برای 3 ساعت ساسپند کرد اگه شما دقت کنید میبینید 90درصد شکایت های پلیرها از ایشونه واقعا نمیدونم چرا ایشون برداشته نمیشن از لیدری,دلیل اینکه منو ساسپند کرد هم اینه که من جلوی همکارش که دختره گفتم تهدید نکن ایشون هم برا اینکه خودی نشون بده و کم نیاره ساسپند کرد • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در September 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2019 با سلام، لیدر @Daniiw، شما 24 ساعت فرصت برای پاسخگویی خواهید داشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daniiw ارسال شده در September 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2019 با سلام مدارک برای سرپرست ارسال شد * هر چی بیشتر توضیح بدی بدتر میشه خلاصه گفتم مراتب پیگیری میکنند * من نیازی به خودی نشون دادن ندارم پسر خوب ما نشون هامون را دادیم 2 ƤƊ Lєαɗєя# دانـــــــــــــDaniiw#¯̶̄یـــــــــــــال Iɴ Tнrυѕт We Trυѕт لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ehsandx ارسال شده در September 8, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2019 شما که خوب نشون میدی باید یاد بگیری که تهدید نکنی کسی که اشتباهی کرده فقط باید بیای و وظیفتو انجام بدی نه اینکه تهدید یا کل کل کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در September 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2019 با سلام، مدارک ارسالی بررسی شد. به لیدر اخطارات لازم را برای کاهش سختگیری دریافت خواهند کرد. بسته شد/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده