Farbodat80 ارسال شده در September 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2019 سلام.وقتی وارد سرور میشم بعد از 5 یا 10 دقیقه بازی کند میشه و بعد صفحه مانیتورم سیاه میشه به طوریکه نمیتونم pc رو خاموش کنم و مجبورم دستی اینکارو بکنم که کلا این کار موجب به فنا رفتن pc میشه.قبلا هم این مشکلو داشتم.اگه میشه کمک کنید واقعا نمیدونم چی کار کنم. مشخصات سیستم: windows: 10 64bit CPU:intel G620 2.60GHZ Ram:8Gb کارت گرافیک:NVIDIA GeForce Gt 520 Total memory:6088 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در September 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2019 با سلام. ایا در بازی های دیگر یا سرور های دیگر سمپ هم این مشکل رو دارید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farbodat80 ارسال شده در September 2, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2019 بله دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در September 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2019 @Farbodat80 یک بار ویندوزتان را تعویض کنید. از نصب بودن درایور کارت گرافیک اطمینان داشته باشید. اگر مشکلتان حل نشد ممکن است CPU یا Power رایانه مشکل داشته باشد. موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 5, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2019 بررسی کنید که داخل بازی اگر از Resolution x32 استفاده می کنید از x16 استفاده کنید و اگر روی x16 بود آن را روی x32 قرار دهید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farbodat80 ارسال شده در September 5, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2019 مرسی بابت راهنمایی بله مشکلم حل شد واقعا ممنونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در September 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2019 + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده