DaniaI ارسال شده در August 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: من ریپورت دادم که با مریم کار دارم و ادمین JigSaw باز کردن و من گفتم ببند اینم میاد به من وارن میده و میگه ریپورت الکی میدی بقیش تو عکس مشخصه • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در September 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2019 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @TRuckDaN شکایت شما رد شد. کار ادمین مورد نظر صحیح بوده است. توضیح: Report/ تنها برای گزارش می باشد و رسیدگی به آزار و اذیت ها و مشکلات سرور از جمله: کلاه برداری و جلوگیری از کلاه برداری، جلوگیری از تقلب در بازی و ... این دستور برای برقراری ارتباط نمی باشد اگر شما با شخص خاصی کار دارید یا می توانید Find/ استفاده کنید یا داخل فروم پیام دهید به آن شخص. لطفا از شکایت بی مورد و الکی خودداری کنید. با سپاس. • بسته شد • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده