Ostad ارسال شده در August 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2019 با سلام. بنده نظری دارم درباره افزایش تعداد ATM ها که هر Biz بتونه ATM بگیره با پول،و شخصی که صاحب Biz هستش از ATM سود ببره. و یه نظر دیگه درباره افزایش بانک،بنده نظری که دارم اینکه در SF یک بانک اضافه کرده.اگر با نظر بنده موافق هستید بگید تا مکان بانک را بهتون ارائه بدم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در August 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2019 در 7 ساعت قبل، farazmo گفته است: با سلام. بنده نظری دارم درباره افزایش تعداد ATM ها که هر Biz بتونه ATM بگیره با پول،و شخصی که صاحب Biz هستش از ATM سود ببره. و یه نظر دیگه درباره افزایش بانک،بنده نظری که دارم اینکه در SF یک بانک اضافه کرده.اگر با نظر بنده موافق هستید بگید تا مکان بانک را بهتون ارائه بدم. با پیشنهاد اول شما موافق هستم و این باعث بیشتر شدن بیز ها میشود. درباره پیشنهاد دوم شما اگر جایی در SF زیر نظر دارید لطفا از مکان چند SS بگیرید و همینجا اراعه دهید. به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در September 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2019 پیشنهاد خوبیه موافقم ❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 3, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2019 با سلام. رد شد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده