رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

تاکسی

AliTP

ارسال‌های توصیه شده

با سلام خدمت @Ali بنده پیشنهادی داشتم...

در حال حاضر ماشین های اقلیت تاکسی ( Taxi , Cabbie , Sultan , Maverick ) هستند 

و در LS فقط Taxi و Cabbie وجود دارند.

بنظر من اگر برای این اقلیت موتور هم بگزارید باعث جذابیت بهتری میشه.

موتور های NRG و FCR موارد خوبی هستند برای این کار .

با این کار دیگر افرادی رو در 4راه نمیبینیم که در حال اسپم ( اسنپ موتوری G ) هستند.

ماشین های خیلی سریع خراب میشن و راننده تاکسی یا باید به Spry جهت تعمیر مراجعه کنه یا بره و یه ماشین دیگه برداره.

موتور ها هم دیر خراب میشن هم راننده تاکسی میتونه سریع تر به مشتری برسه و مشتری مدت زیادی منتظر نمیمونه

شاید بگید خوب در این صورت وقتی کسی درخواست تاکسی بده و مشتری خودش و دوستش باشه چی؟ 

خوب برای حل این مشکل هم به نظر من میتونید قانونی بزارید که راننده تاکسی ای که موتور برداشته نتونه درخواست مشتری ها رو قبول کنه و فقط بره 4 راه یا جاهای شلوغ دیگه وایسته تا یه نفر رو بتونه سریعا به مقصد برسونه.

میشه فکر های بهتری هم کرد.

منتظر نظرات شما عزیزان هستم ?

AliTP.png

Best Friends ??

MrNitro.png

ali_cracker.png

Delniya.png

Other friends

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام.

دوست عزیز اگر شخصی که درخواست تاکسی داده اند ۳ نفر باشند شما با موتور چگونه میتوانید ان هارا به مقصد برسانید؟

موتور واس افرادی میباشد که شخص تنها باشد.
یا میتونیم یه کاری کنیم:

1. وقتی /service taxi میزنیم جلوی آن بزنند که چند نفرند از ۱ تا ۳ نفر بتوانن بنویسنند فقط  اگر ۱ نفر بود شخص درخواست دهنده که شخصی با موتور Duty میباشد Accept میکند اگر ۲ یا ۳ نفر بودن با ماشین های Taxi,Cabbie,Sultan  به شخص درخواست دهنده ی تاکسی میرویم.
  2. این را هم باید گفت که با موتور همانطور که سریع تر میباشد باید پولی که تا ثانیه ۱۶ میدهد زیاد باشد تا Activity بتوانیم با موتور بگیریم.

امیدوارم پیشنهادات بنده مفید بوده،در صورت تایید شدن پیشنهاد بنده به یکی از اکانت های زیر جوایز واریز شود:

با تشکر.

ویرایش شده توسط farazmo

ostad__faraz.png

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، farazmo گفته است:

با سلام.

دوست عزیز اگر شخصی که درخواست تاکسی داده اند ۳ نفر باشند شما با موتور چگونه میتوانید ان هارا به مقصد برسانید؟

موتور واس افرادی میباشد که شخص تنها باشد.
یا میتونیم یه کاری کنیم:

1. وقتی /service taxi میزنیم جلوی آن بزنند که چند نفرند از ۱ تا ۳ نفر بتوانن بنویسنند فقط  اگر ۱ بود شخصی که با موتور Duty میباشد Accept میکند اگر ۲ یا ۳ نفر بودن با ماشین های Taxi,Cabbie,Sultan  به شخص درخواست دهنده ی تاکسی میرویم.
  2. این را هم باید گفت که با موتور همانطور که سریع تر میباشد باید پولی که تا ثانیه ۱۶ میدهد زیاد باشد تا Activity بتوانیم با موتور بگیریم.

امیدوارم پیشنهادات بنده مفید بوده،در صورت تایید شدن پیشنهاد بنده به یکی از اکانت های زیر جوایز واریز شود:

با تشکر.

با این پیشنهاد دیگه مشکل هم حل میشه.

AbbasMZ.png 

Cactoos.png

به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده,                                                

نه یک زندگی بد.

لینک به دیدگاه

در در ۱۳۹۸/۶/۹ در 21:09، farazmo گفته است:

گفتم که ... 

در در ۱۳۹۸/۶/۹ در 11:20، alitakpar گفته است:

شاید بگید خوب در این صورت وقتی کسی درخواست تاکسی بده و مشتری خودش و دوستش باشه چی؟ 

خوب برای حل این مشکل هم به نظر من میتونید قانونی بزارید که راننده تاکسی ای که موتور برداشته نتونه درخواست مشتری ها رو قبول کنه و فقط بره 4 راه یا جاهای شلوغ دیگه وایسته تا یه نفر رو بتونه سریعا به مقصد برسونه.

یکم دقت کنید :|

AliTP.png

Best Friends ??

MrNitro.png

ali_cracker.png

Delniya.png

Other friends

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، alitakpar گفته است:

گفتم که ... 

یکم دقت کنید :|

میدونم ولی اینجوری شخصی که با موتور بخواد مسافر بگیره اکتیویتی acc taxi نداره،شما نظر بنده رو هم بخونید نه فقط اولشو که گفتم اگه ۳ نفر بودن.

• مرسی 1

ostad__faraz.png

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...