FareWell ارسال شده در August 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2019 دانلود آهنگ شلوار پلنگی میلاد قربانی با ما همراه شوید تا قطعه زیبایی از میلاد قربانی با اسم شلوار پلنگی را دریافت و از گوش دادن با کیفیت عالی لذت ببرید Download Music “Milad Ghorbani” In The Name Of ♫ Shalvar Palangi ♫ In The » Sevilmusic متن آهنگ شلوار پلنگی میلاد قربانی ….. ♬♪♪♪ ♪♪♪♬ ….. سردمداری ♪ مرد نبردی ♪ پهلون مردی ♪ عشق جنگی ♪ شلوار پلنگی ♪ میدون داری ته میه بنگ بنگی ♪ مهل داداشون می هواخاشون ♪♪ همش دست به چو ♪ می پش مثل کوهی ♪ مردم داری چون سالاری ♪ هر کی جگر در یار میر هوا داری ♪♪ دادا بربم کوه فقط منه و تو ♪ هموچو دادا را پلک نزن چشم نکنین خو ♪ مهل داداشون می هواخاشون ♪ همش دست به چو ♪♪ می پش مثل کوه ♪♪ عشق منی یار می دل قرار ♪ صحرایی بمونه نیسون سوار ♪♪ شاه مازرون اومد تی قربون ♪ چندی سالاره همه پهلون ♪ مهل داداشون می هواخاشون همش دست به چو می پش مثل کوه ♪♪ مازرونیمه من غیرتیمه یک تنه همه یار من تو زمین من ♪♪ میدون جنگه بیار تفنگه دشمن ♪ دوار جار پاره تفنگه دانلود همه آهنگهای میلاد قربانی ….. ♬♪♪♪ ♪♪♪♬ ….. میلاد قربانی شلوار پلنگی دانلود با کیفیت اصلب 1 نقل قول Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در September 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2019 حال نمیکنم اینجور آهنگا سلیقه ای هست نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Soheil ارسال شده در October 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2019 Nice نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNViSiBIe ارسال شده در October 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2019 در در ۱۳۹۸/۶/۸ در 13:09، FareWell گفته است: دانلود آهنگ شلوار پلنگی میلاد قربانی با ما همراه شوید تا قطعه زیبایی از میلاد قربانی با اسم شلوار پلنگی را دریافت و از گوش دادن با کیفیت عالی لذت ببرید Download Music “Milad Ghorbani” In The Name Of ♫ Shalvar Palangi ♫ In The » Sevilmusic متن آهنگ شلوار پلنگی میلاد قربانی ….. ♬♪♪♪ ♪♪♪♬ ….. سردمداری ♪ مرد نبردی ♪ پهلون مردی ♪ عشق جنگی ♪ شلوار پلنگی ♪ میدون داری ته میه بنگ بنگی ♪ مهل داداشون می هواخاشون ♪♪ همش دست به چو ♪ می پش مثل کوهی ♪ مردم داری چون سالاری ♪ هر کی جگر در یار میر هوا داری ♪♪ دادا بربم کوه فقط منه و تو ♪ هموچو دادا را پلک نزن چشم نکنین خو ♪ مهل داداشون می هواخاشون ♪ همش دست به چو ♪♪ می پش مثل کوه ♪♪ عشق منی یار می دل قرار ♪ صحرایی بمونه نیسون سوار ♪♪ شاه مازرون اومد تی قربون ♪ چندی سالاره همه پهلون ♪ مهل داداشون می هواخاشون همش دست به چو می پش مثل کوه ♪♪ مازرونیمه من غیرتیمه یک تنه همه یار من تو زمین من ♪♪ میدون جنگه بیار تفنگه دشمن ♪ دوار جار پاره تفنگه دانلود همه آهنگهای میلاد قربانی ….. ♬♪♪♪ ♪♪♪♬ ….. میلاد قربانی شلوار پلنگی دانلود با کیفیت اصلب مازندران مازندران نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNViSiBle.png ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3xking ارسال شده در November 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2019 Nice نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Drrr ارسال شده در January 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2020 Good نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.