DemonHunter ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: با سلام و درود بنده از پلیر f0rest شکایت کردم ولی لیدر محترم اقلیت VLA شکایت رو رد کردند حالا موضوع شکایت چی بوده؟ DM، طرف اومده داخل بزرگ راه واساده و با گان M4 داره همه رو میزنه و من ریکورد گرفتم که ایشون هم منو با گان کیل داد ولی لیدر اومده شکایت رو بی دلیل رد کرده در صورت تایید لیدر به هیچ وجه مجازات نشود و فقط شخص خاطی که شکایت کردم مجازات شود. • مدارک (فیلم یا عکس): گزارش اعضا VLA 5 دقیقه قبل، DemonHunter گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: با سلام و درود بنده از پلیر f0rest شکایت کردم ولی لیدر محترم اقلیت VLA شکایت رو رد کردند حالا موضوع شکایت چی بوده؟ DM، طرف اومده داخل بزرگ راه واساده و با گان M4 داره همه رو میزنه و من ریکورد گرفتم که ایشون هم منو با گان کیل داد ولی لیدر اومده شکایت رو بی دلیل رد کرده در صورت تایید لیدر به هیچ وجه مجازات نشود و فقط شخص خاطی که شکایت کردم مجازات شود. • مدارک (فیلم یا عکس): گزارش اعضا VLA در ضمن اگر مدرک کافی نبوده تو خود ریکورد معلومه که قبل اینکه من پیش f0rest برسم به یک ماشین فونیکس در حال تیر اندازی بود نقل قول My account لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/87655-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-shohrat/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.