UFC ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام بنده این شکایت رو طرح کردم که بگم واقعا دیگه تو سرور نمیشه پلی بدید چیتر ها هر روز دارن بیشتر میشن و کسایی هم که چیت میزنن هم وقتی میزنن که یکی با چیت فشاریشون میکنه شما قیمت آنبن رو بالا بردید اما خیلی درصد کمی جواب داشت من خودم چیت میزنم و قبول دارم اما چرا میزنم؟ وقتی چیت میزنم که میبینم هیچ کسی رو نمیتونم بزنم چون همشچن چیترن و ثابت شده پس چی شد لانچر Ag Samp وعده هایی که چندین ساله به ما پلیر ها قول دادید انجام ندادید ساختش سخته؟ خب حداقل کار دیگه ای بکنید میتونید چیتر ها رو هاردور بن کنید یا .... من این شکایت رو برای مجازات شدن هیچکس طرح نکردم و فقط برای این بوده که صدای ما بازیکنان به گوش مسئولین سرور برسه • مدارک (فیلم یا عکس): لازم نیست 1 3 1 نقل قول :Main Account لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/87507-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%86%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B3%D8%A6%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7-ali-toofan/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.