Alereza ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: باسلام بنده یک عدد لامورگینی از این شخص خریداری کردم و این شخص 2 عدد 22ک گلد از بنده کلاهبرداری کردـ چون بنده برای بیمه و پلاک و... لامورگینی خرج کردم دیگه شکایتی از این اقا ندارم. طبق شکایت بنده درخواست برگردونده شدن اموال شده و طبق مشاهدات اقای Crismas گلد ها و پول هاش رو ردیم کردن و ماشین گلدی خریداری کردند. بنده میخاهم لامورگینی را بفروشم و با ان کسب کار کنم و نمیتوانم منتظرم این شخص بایستم. در ضمن اگر این شخص در باره بده ادعا یا شکایتی دارند میتنوانند شکایت کنند و مدارک خود را اراعه دهند بنده درخواست لغو شکایت و صلح را میکنم با تشکر. Alereza • مدارک (فیلم یا عکس): بنده یک لامورگینی را از ایشان ب قیمت مناسب هریپاری کردم و بعد ایشون 2 تا 22کا کلد از من کلاهبرداری کرند ایشون از قیمای که لامورگینی رو سل دادند پشیمون شدند و گفتند 2 تا 22کا گلد برای لامورگینی ایشون بده بنده حرف هاشون رو قبول ندارم ولی به خاطر اینکه ماجرا حل بشه دیگه شکایتی ندارم و میخام لامورگینی خود را ترید یا هر چیزی بدهم چون لامورگینی مطعلق به بنده میباشد باز هم اگر این اقا شکایتی دارند اراعه بدنند بنده با ایشون توافق دارم. . . . . . مطلب اصلی این است که بنده و اقای Crismas یک رد بدل کردیم ک قرار بود ایشون چند تا ماشین دیکه بده ولی نداد به حر حال بنده با اقای Crismas یک رد بدل 2تا 22کا گلد داشتیم و یه لامورگینی ک به قیمت سل دادند البته که 22کا ها برای لامورگینی نبودند ولی بنده چاره ای ندارم جز این که شکایت رو پس بگیرم و درخواست صلح دارم. ..... 2 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/87161-crismas-%D9%84%D8%BA%D9%88-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.