رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

فرم:

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

%5BNoobSlayer%5D.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: PathaaN.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: با سلام و عرض ادب من یدونه اف دبل داشتم من رفته بودم متینگ من مخواستم از لیدر یدونه عکس بگیریم لیدر به من،1بیار اخطار داد گفت بشین منم گفتم باشه بعد گوشی من هنگ کرد دروبین به طرف لیدر عکس گرفتم و من شدم، 2تا ان دبل من به لیدر گفتم شما بیخود کردین یعنی منظورم این بود اشتباه شده من که 2تا ان دبل داشتم اومد منو FP80 کرد و منو که، باید 1دونه هم ان دبل داشتم منو از FP80میکرد 

• مدارک (فیلم یا عکس): e0b126_25Screenshot-20250926-224125-ir-a

458e26_25Screenshot-20250926-224755-com-

ویرایش شده توسط rezaGameMasterr
عنوان درست نبود
  • هاها 1
لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/87129-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84fp80%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86pathaan/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• rezaGameMasterr عنوان را به بی دلیلFP80کردن/PathaaN تغییر داد
1 ساعت قبل، rezaGameMasterr گفته است:

• توضیحات: با سلام و عرض ادب من یدونه اف دبل داشتم من رفته بودم متینگ من مخواستم از لیدر یدونه عکس بگیریم لیدر به من،1بیار اخطار داد گفت بشین منم گفتم باشه بعد گوشی من هنگ کرد دروبین به طرف لیدر عکس گرفتم و من شدم، 2تا ان دبل من به لیدر گفتم شما بیخود کردین یعنی منظورم این بود اشتباه شده من که 2تا ان دبل داشتم اومد منو FP80 کرد و منو که، باید 1دونه هم ان دبل داشتم منو از FP80میکرد 

شکایت شما رد شد 

موفق باشید

• مرسی 1

در تاریخ بنویسید

مارو در اذان صبح اعدام می کنند

در اذان شب به گلوله می بندند

کسانی که خدایشان رحمان

پیامبرشان مهربان

و امامشان مظلوم بوده

Dr.Dep.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/87129-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84fp80%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86pathaan/#findComment-903918
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• DrDep موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...