Abbaskavoosi ارسال شده در April 25, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:الله • توضیحات: در مدرک معلومه....... • مدارک (فیلم یا عکس):http://s8.picofile.com/file/8293070818/gta_sa_2017_04_25_11_08_35_623.avi.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nastaran ارسال شده در April 25, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2017 @Abbaskavoosi با سلام. شکایت شما در حال بررسی میباشد. از بازیکن @Mahnaz درخواست میشود تا فیلم خود را سریعاً ارائه دهند. سربلند باشید. نقل قول ??? ???'? ????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahnaz ارسال شده در April 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2017 در در ۲۵/۰۴/۲۰۱۷ در 13:31، NasTaraN گفته است : @Abbaskavoosi با سلام. شکایت شما در حال بررسی میباشد. از بازیکن @Mahnaz درخواست میشود تا فیلم خود را سریعاً ارائه دهند. سربلند باشید. از من شکایت نشده اشتباه گرفتید لول من 10 هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahnaz ارسال شده در April 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2017 در در ۲۵/۰۴/۲۰۱۷ در 13:31، NasTaraN گفته است : @Abbaskavoosi با سلام. شکایت شما در حال بررسی میباشد. از بازیکن @Mahnaz درخواست میشود تا فیلم خود را سریعاً ارائه دهند. سربلند باشید. ایدی و نام کاربری ایشون با من کاملا فرق میکنه با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MHNZ ارسال شده در April 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2017 ببخشید من دیر جواب دادم یک سری مشکلاتی داشتم نتونستم چک کنم خب والا من تو فیلم ایشون چیزی ندیدم که بخوام کات کنم پس کل فیلمو میدم ادمین نگاه کنه فقط به دلیل زیاد بودن حجم مجبور شدم کیفیت رو بیارم پایین اما نشونه کاملا مشخصه اگه واضح نبود با کیفیت بالا آپلود میکنم http://s8.picofile.com/file/8293288784/gta_sa_2017_04_25_11_02_53_020.zip.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nastaran ارسال شده در April 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2017 @Abbaskavoosi با سلام. شکایت شما رد شد. در مدارک ارائه شده توسط بازیکن مورد نظر موردی یافت نشد. سربلند باشید، بسته شد. نقل قول ??? ???'? ????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.