رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

اعتماد، اخلاق و رفتار و منش پاک، دوری از شوخی های زننده و رفاقت پایه و سالم و به دور از ریا .

ویرایش شده توسط CalaCe
دور از ریا منظور این نیست که پیش کس دیگه ای رفیق تو خراب کنی رک باشی، معنیش فرق داره

:acigar:

QolBeR.png

✼  ҉      جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست.     ҉    ✼    

👑

d166442_Picsart_24-02-23_19-23-32-796.jp

36 دقیقه قبل، FriendOfGod گفته است:

عدالت

سیبیل روی صورت پلیرا

ولی جدی اعتماد رفاقت مردونگی (منظور این رفیقتو نفروشی) دو رویی بد رفتاری سو استفاده

و این که تا میتونید راز هاتون رو حتی اگه خیلی کوچیکه با کسی در میون نذارید چون سخت ترین چیزی که پیدا میشه رازداریه

تو عمل صفر فقط استاد نظری

شاید بگم..... داشتن لامبورگینی  یا رفتن به لیدری یا رفتن یه هیتمن و گانری خوب من اینارو داشتم برای چی باید از گیم بای میدادم یا کم میومدم اگه یه PC داشتم رخت خوابمو مینداختم تو paintball من عاشق رقابت مخصوصا رقابت تو paintball هستم که نمیشه مثل اینکه 😞

سال 2020 لیدری هیتمن یکی از سخت ترین و شاید بگم اصلا قابل به دست اومدن نبود.

منم که اون موقع تازه بک داده بودم سرور اصلا هیچ سابقه لیدری/ادیمینی/فکشن هیچی توی UCP ام نبود چون اون زمان که من اینا رو داشتم UCP اصلا نبود

لیدر هم @FaRHaN گل بود که بدم میومد ازش ولی بچه مشتی و گلیه با هم رفیق شدیم بعدا 

خلاصه که من خیلی زور زدم که این 4 ماه لیدر بود عوضش کنن به سختی و اینکه تایم لیدریشم رفته بود از لیدری رفت ولی @Panda لیدر شد امین عزیزم که بازم با هم رفیق شدیم پسر مشتی و گل و هم زبونیه

که امین جان از محیط و سبک کاری هیتمن خوشش نیومد و خودشو به لیدری FBI انتقال داد و ما به سختی وحشتناکی لیدر هیتمن شدیم.

لیدری زیادی نداشتم بعد 50 روز یه مشکلاتی توی زندگی برام به وجود اومد حتی نتونستم استعفا بذارم رفتم. , ولی خیلی لذت بخش بود.

Expert.png

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...