Cervo ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل سلام امید وارم حالت خوب باشه و وقت کنی به سوال های من و بقیه دوستان جواب بدی . اسمت چیه : چند سالته : اهل کجایی : لبوبو یا سک سک : بهترین گانر از نظر شما : بهترین اقلیت دسته ملایم : این که معلومه جوابش چیه ولی بازم میپرسم ، باترین اقلیت دسته متوسط : بهترین اقلیت دپارتمنت : نظرت راجب ورزش چیه : تا به حال شده به این فکر بی افتی از گیم بای بدی : بهترین رپر از دید شما : اگه کسی وار منفی بزنه FW میدی ؟ بهترین کلن توی بازی : بهترین آهنگ از دیدت : بهترین لیدر : به چه حیونی علاقه داری : بهترین ماشین توی سرور : بهترین رفیقت توی سرور : یه نصیحتی هم بچه هارو کن : دوست دختر داری : به چه رنگی علاقه داری : با کدوم گان راحت تری : (M4,Shotgun,Deagle) خوب سوال های من تموم شد بقیشو میسپارم به دوستان ، @Varagh خوشحال میشم جوابمون رو بدی . 1 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/86532-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-varagh/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Varagh ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل (ویرایش شده) 3 ساعت قبل، Cervo گفته است: سلام امید وارم حالت خوب باشه و وقت کنی به سوال های من و بقیه دوستان جواب بدی. سلام عزیز دلم اسمت چیه : الیاس چند سالته : 16 ولی از لحاظ فهم زیاد اهل کجایی : هم کورد و هم ترک ولی ساکن تبریز لبوبو یا سک سک : بتمن بهترین گانر از نظر شما : گانرایی که بدون استفاده از تقلب خوب بازی میکنن، پس برا همین کسیو نمیگم که دیگران ناراحت نشن بهترین اقلیت دسته ملایم: خودم اولین اقلیتم یدک کش بوده ولی یکیو بخوام انتخاب کنم خبرنگاری این که معلومه جوابش چیه ولی بازم میپرسم ، باترین اقلیت دسته متوسط : از رنگ TMF و VLA خوشم میاد و LSV هم خوبه که بین همه اینا انتخابم LSV هست بهترین اقلیت دپارتمنت : خودم NG بودم و هستم ولی از FBI خوشم میاد پس FBI نظرت راجب ورزش چیه : عالیه و خودم تو شطرنج خوبم تا به حال شده به این فکر بی افتی از گیم بای بدی : خیلی بهترین رپر از دید شما : Amin tijay و Hossein TM اگه کسی وار منفی بزنه FW میدی ؟ بستگی داره کی باشه ولی کلا نه بهترین کلن توی بازی : در حال حاضر TK و قبلا ST که لیدرش @FesTivaL بود بهترین آهنگ از دیدت : Hossein TM Kare shoma nis بهترین لیدر : @AbneR @Xanax به چه حیونی علاقه داری : گربه بهترین ماشین توی سرور : Lamborghini بهترین رفیقت توی سرور : رفیق زیاده ولی قدیمیاش که خیلی وقته میشناسمشون @TheTrust و @Suffer یه نصیحتی هم بچه هارو کن : سعی کنید زیرکشی همدیگرو نکنید و کاریم نکنید که یکی بخواد زیرتونو بکشه و از شوخی ناموسی هم پرهیز کنید و بجای رقابت رفاقت کنید، از اعتماد بقیه سوء استفاده نکنید، بخاطر یه گیم مجازی هم غصه نخورید و یا سعی نکنید که کسیو بخاطرش دلخور کنید و چشماتونو بخاطرش برای یه عمر ضعیف کنید، تو جمع هم برا خود شیرینی رفیقاتونو خراب نکنید، شوخیاتونم یه اندازه ای داشته باشه و از حدش نگذره دوست دختر داری : قبلا آره ولی الان نه به چه رنگی علاقه داری: مشکی با کدوم گان راحت تری : (M4,Shotgun,Deagle) M4 ویرایش شده 6 ساعت قبل توسط Varagh نقل قول Im not one to hold grudges, but if I get hit from the left I'll right hit لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/86532-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-varagh/#findComment-899662 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cervo ارسال شده در 3 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل 2 ساعت قبل، Varagh گفته است: خیلی ممنون بابت جوابتون جناب الیاس یکی از بهترین لیدر های فکشن متوسط براتون آرزوی موفقیت میکنم و خیلی بیشتر از سنتون میفهمید درود بر شما . عزیزان شما هم سوال های خودتون رو از الیاس عزیز بپرسید نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/86532-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-varagh/#findComment-899804 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.