Zion ارسال شده در August 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون بعد از کلمه ی "system" حرف " E " رو نگذاشتند • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kimi ارسال شده در August 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2019 سلام و درود خدمت دوست عزیز و محترم. چرا با اکانت اصلیتون شکایت نکردید؟ اگر با اسکرین خاصی شکایت میکنید باید با همون اکانت پست شکایت بزارید. و در ضمن این مشکل فینگلیش برای شما مشکلی ایجاد نمیکنه. نمیدونم چیکار کردم که باعث شده شما انقدر از من بدتون بیاد که اسم عکسی که باهاش اسکرین شات گرفتید رو کلمه زشت عقده گذاشتید.http://uupload.ir/files/oqde_sa-mp-040.png من از شما عذر میخوام اگر باعث شدم بخاطر من زیر بار فشار قرار بگیرید ( اذیت بشید ) این مجموعه برای بازی و گذراندن وقت هستش نه برای ضربه زدن به کسی! من با کسی دشمنی ندارم و نمیدونم چجوری انگیزه پیدا کردید برای یک حرف اومدید پست گذاشتید امیدوارم عذر من رو پذیرا باشید. موفق و پیروز باشید. 5 2 2 1 نظر دادن فراموش نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Zion ارسال شده در August 21, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2019 در ۱ ساعت قبل، Kimi گفته است: بخواطر با سلام بنده به شدت از سطح پایین آموزش و پرورش شهر اصفهان متاسف شدم، چرا که شما علاوه بر مشکلات عمده در زمینه ی نوشتن FEnglish ، حتی در تایپ زبان فارسی هم مشکل دارید. فلذا به شما کتاب بخوانیم و بنویسیم اول ابتدایی رو معرفی می کنم:نگارش فارسی اول ابتداییفارسی اول ابتدایی با تشکر 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kimi ارسال شده در August 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2019 خیلی ممنونم که کتاب هاتون رو برای من لینک کردید تشکر میکنم من بهتون کتاب معرفی نمیکنم فقط یه جمله هدیه میکنم تا وقتی ما آدما به حیوونا رحم نمیکنیم ..... یه حیوون هم به ما رحم نمیکنن چیزی که عوض داره گِله نداره بگو زورش چقدره تهشو بزاره 1 2 7 نظر دادن فراموش نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Zion ارسال شده در August 21, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2019 در 54 دقیقه قبل، Kimi گفته است: ..... یه حیوون هم به ما رحم نمیکنن وضعیت نگارش شما خیلی وخیمه متاسفانه ببینید وقتی از واژه ی "یک" استفاده می کنید، فعل بعد از اون نباید به صورت جمع باشه. جمله ی تصحیح شده: یه حیوون هم به ما رحم نمی کنه در ۱ ساعت قبل، Kimi گفته است: بگو زورش چقدره تهشو بزاره در متون مختلف سایتها، وبلاگها و شبکه های اجتماعی به کرات به اشتباه افراد در نوشتن املای صحیح واژگانی بر می خوریم که به «گذار» و یا «گزار» ختم شده اند. «گزار» از مصدر «گزاردن» و «گذار» از مصدر «گذاشتن» است. معنی مصدر «گزاردن» در فرهنگ دهخدا: ادا کردن، انجام دادن، بجا آوردن چنانکه در نماز، طاعت، حق، شکر، شغل ، کار، مقصود، فرض ، فریضه ، حج معنی مصدر «گذاشتن» در فرهنگ دهخدا: نهادن، هشتن، قرار دادن، وضع کردن، برجای نهادن نتیجه می گیریم که «گذار» از ریشه «گذاشتن» است. این فعل به معنی قرار دادن و وضع کردن چیزی است. مثل تهشو گذاشتن، گذاشتن کتاب در قفسه یا گذاشتن پول در جیب و ... مثال: قانون گذار، بنیان گذار، نام گذاری و ... اما «گزار» از ریشه «گزاردن» است و از انجام عملی فیزیکی خبر نمی دهد. بلکه به معنی انجام دادن و به جا آوردن و ادا کردن است. مثال: نمازگزار، کارگزار، خدمت گزار و... جمله ی تصحیح شده: بگو زورش چقدره تهشو بذاره / بگذاره 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Zion ارسال شده در August 22, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2019 ایشون پست افرادی که ربطی به موضوع ندارند رو تایید کردن، ولی پست منی که جواب دادم رو پاک می کنن. در عوض جواب رو داخل پیام خصوصی می دن. از @Ali درخواست می شه پست های مخفی شده رو بررسی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kimi ارسال شده در August 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2019 چرا مقابل فهمیدن مقاومت میکنید؟ عرض کردم که رنک بالاتر از من اون پست رو رد کردن و دلیل حذف هم با اینکه مجبور نبودم بهتون گفتم 1 نظر دادن فراموش نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در August 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم @Zion شکایت شما رد شد. مدارک متعلق به شما نمی باشد. در در ۱۳۹۵/۸/۱۵ در 23:52، Ali گفته است: برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید، تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود) ادمین مورد نظر یک SV دریافت خواهد کرد. دلیل: [ لحن نامناسب در پاسخ دهی به شکایت ] @Kimi در در ۱۳۹۸/۵/۳۰ در 15:56، Kimi گفته است: http://uupload.ir/files/oqde_sa-mp-040.png در در ۱۳۹۸/۵/۳۰ در 18:10، Kimi گفته است: خیلی ممنونم که کتاب هاتون رو برای من لینک کردید تشکر میکنم من بهتون کتاب معرفی نمیکنم فقط یه جمله هدیه میکنم تا وقتی ما آدما به حیوونا رحم نمیکنیم ..... یه حیوون هم به ما رحم نمیکنن چیزی که عوض داره گِله نداره بگو زورش چقدره تهشو بزاره و همچنین به دلیل تمسخر در شکایت از جمله: در در ۱۳۹۸/۵/۳۰ در 17:31، Zion گفته است: با سلام بنده به شدت از سطح پایین آموزش و پرورش شهر اصفهان متاسف شدم، چرا که شما علاوه بر مشکلات عمده در زمینه ی نوشتن FEnglish ، حتی در تایپ زبان فارسی هم مشکل دارید. فلذا به شما کتاب بخوانیم و بنویسیم اول ابتدایی رو معرفی می کنم:نگارش فارسی اول ابتداییفارسی اول ابتدایی طبق این قانون: " شما مجاز به توهین و تمسخر در شکایات نیستید (مجازات: 3 روز مسدودیت از انجمن) " مجازات خواهید شد. @Zion با تشکر. • بسته شد • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده