Unavailable ارسال شده در August 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2019 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام. نمیدونم باگه یا نه ولی به هرحال میگم. با این کار در عرض 10 دقیقه میشه skill رو 5 کرد من سواره ماشین میشم و مکانیک میاد کنارم. اون هی درخواست مکانیک میده منم هی اکسپت میکنم. البته قبلش هم hp ماشین توسطه مکانیک با یه مشت کم میشه و میتونه repair بده تامام تامام - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): یه مکانیک بیارید و خودتون داخل ماشین و هی دستوره /acc repair XX رو Spam بدین و مکانیک هم هی قبلش به ماشین مشت بزنه و دستوره /Repair XX رو بزنه. به راختی در عرض ده دقیقه میشه اسکیل 5 شد البته من یه راهی پیشنهاد میکنم میشه که فقط مکانیک سواره ماشین مکانیک باشه که بتونه rep یا ref بده. درغیر اینصورت نشه یا مثلا هر 1 دقیقه بشه 5 تا rep یا ref داد امیدوارم جایزم گیرم بیاد باتشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در August 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2019 با سلام. شما حق نداشتید باگی که امکان سوء استفاده از اون وجود داره رو اموزش بدید (اونم به این دقت) این باگ رو هم تمام ادمین ها ازش اطلاع دارند و خیلی ها به این خاطر که سوء استفاده کردند مجازات شدند. من که کاره ای نیستم ولی یاد دادن باگ مجازات داره نه پاداش 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در August 16, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2019 (ویرایش شده) در 7 ساعت قبل، AliAgent گفته است: با سلام. شما حق نداشتید باگی که امکان سوء استفاده از اون وجود داره رو اموزش بدید (اونم به این دقت) این باگ رو هم تمام ادمین ها ازش اطلاع دارند و خیلی ها به این خاطر که سوء استفاده کردند مجازات شدند. من که کاره ای نیستم ولی یاد دادن باگ مجازات داره نه پاداش @AliAgent مَرده مومن * کمتر کسی باید پیدا بشه که این باگ رو ندونه بهتره بگم که اونایی هم که بلدن نرن به افرادی بلد نیستن آموزش بدن! شکی دراین نیست که شما هم از این باگ استفاده کردید و دوست ندارید که این باگ برداشته شه! بعضیها هم شاید از این کار پول بازی در بیارن! (20 هزار بده اسکیلتو میکنم 5) باحاله نه ؟ در 7 ساعت قبل، AliAgent گفته است: شما حق نداشتید باگی که امکان سوء استفاده از اون وجود داره رو اموزش بدید من حق نداشتم؟؟؟ اصلا به شما مربوط نمیشه! مدیریت خودش تصمیم میگیره که مجازات کنه یا پاداش بده! در 7 ساعت قبل، AliAgent گفته است: من که کاره ای نیستم ولی یاد دادن باگ مجازات داره نه پاداش خوب فهمیدی! کاش تو کارایی که بهتون مربوط نیس دخالت نکنید! ممنونم از حمایتی که کردی! ویرایش شده August 16, 2019 توسط javad2510 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در August 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2019 در 13 ساعت قبل، javad2510 گفته است: کمتر کسی باید پیدا بشه که این باگ رو ندونه با این کار همه میدونند دیگه. در 13 ساعت قبل، javad2510 گفته است: بهتره بگم که اونایی هم که بلدن نرن به افرادی بلد نیستن آموزش بدن معلوم هست چی میگی شما؟ الان کسی به کسی اموزش داده؟ یا شما به بهترین شیوه در دسترس همه قرار دادید؟ در 13 ساعت قبل، javad2510 گفته است: شکی دراین نیست که شما هم از این باگ استفاده کردید و دوست ندارید که این باگ برداشته بشه شما چی از من میدونی؟ برو UCP روببین که اینقدر پی گیری ببین اسکیل Mechanic ام چنده بعد بیا اینجا حرف الکی و تحمت بزن در 13 ساعت قبل، javad2510 گفته است: بعضیها هم شاید از این کار پول بازی در بیارن! (20 هزار بده اسکیلتو میکنم 5) باحاله ماشالله تجربت خیلی بالاست تو ابیوز ولی بازم نفهمیدم دقیق چی میگی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در August 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2019 این باگ نیست یه قابلیت بدون محدوده بعدشم درست گزارش بده عزیز با Repair نمیشه ۳سوت skill5 شد اون Refill هستش که تازه با Refill هم اگه بخوایین skill up بشه CMD Lock خواهد شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در August 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2019 در 1 ساعت قبل، Hidden22 گفته است: این باگ نیست یه قابلیت بدون محدوده بعدشم درست گزارش بده عزیز با Repair نمیشه ۳سوت skill5 شد اون Refill هستش که تازه با Refill هم اگه بخوایین skill up بشه CMD Lock خواهد شد مرسی که دقیق تر باگ رو یاد دادید 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SnaCrO ارسال شده در August 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2019 با سلام! به نظر من شما که میاین باگ رو توضیح میدید باید مجازات بشین نه مثل خوشحال ها بیاین بگین: من اینو میذارم Forum هم جایزه میگیرم هم به بقیه یاد میدم ! در در ۱۳۹۸/۵/۲۶ در 20:01، Hidden22 گفته است: با Repair نمیشه ۳سوت skill5 شد اون Refill هستش که تازه با Refill هم اگه بخوایین skill up بشه CMD Lock خواهد شد مگه @AliAgent نگفت توضیح دادنه باگ مجازات داره؟ چرا میای بد ترش میکنی؟ ولی خودمونیم مرسی که تجربت رو با همه در میان گذاشتی. 1 باشه تو خوبی... تو جلو ما پشتیم! ولی این راهی که تو میری، گرگاشو ما کشتیم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در August 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2019 (ویرایش شده) **من که اومدم ایراد رو توضیح بدم کاملترش کنم اگه اینطوری بود که گزارش و توضیح باگ مجازات داره که همه اونایی که گزارش باگ داده بودن مجازات بودن *** ****بعدشم یه نکته دیگ این باگ نیست***** ^^این کار نوعی Abuse جهت Skillup هستش^^ کسی که تو اقلیت Abuse میکنه یعنی CMDو System تو اقلیت باگ داره ؟؟؟؟ نه داره قانونو دور میزنه واسه منافع شخصی اش ویرایش شده August 19, 2019 توسط Hidden22 اشتب تایپی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در August 22, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2019 در در ۱۳۹۸/۵/۲۶ در 20:01، Hidden22 گفته است: این باگ نیست یه قابلیت بدون محدوده بعدشم درست گزارش بده عزیز با Repair نمیشه ۳سوت skill5 شد اون Refill هستش که تازه با Refill هم اگه بخوایین skill up بشه CMD Lock خواهد شد نه عزیز میشه بنده امتحان کردم که گزارش دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در August 27, 2019 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2019 با سلام و احترام. این مطلب بیشتر جنبه ی پیشنهادی جهت جلوگیری از سو استفاده های احتمالی داشت تا گذارش باگ! برحال، سپاس از شما. پذیرفته شد. جوایز شما در صورت تصمیم مثبت اهدا کننده ی جوایز برای این بخش ( @Ali ) محاسبه و تقدیم میشود. بسته شد. 1 COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده