رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: HileGar.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: ZeTaS.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: لاگ گلد و بانک.

• توضیحات: درود.

چند وقت پیش من به ایشون مبلغی پول دادم که نیک نیم خودشون رو چنج بدن و مبنی بر این شدش که هروقت نیاز داشتم از ایشون پس بگیرم.

حدود سه روز پیش که نیازمند اون مبلغ شدم با ایشون تماس گرفتم و گفتم که یادته بهت پول دادم که نیک نیم رو عوض کنی و ایشون گفتن یادمه و میزنن به بانکم.

اما هرچقدر توی گیم باهاشون تماس میگیریم یا گردن نمیگیرن یا اقوامشون شروع میکنن به فحاشی.

از ادمین مربوطه خواستار رسیدگی رو دارم.

• مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/1c1516_25XRecorder-20250914-01.mp4

مدرک دوم:

c80316_25Screenshot-20250916-160548-Chro

اینکه توی این تاریخ نیک نیم رو چنج دادن.

مدرک سوم:

اگه لاگ پول‌های انتقال داده شده من و دریافتی های ایشون رو چک کنین متوجه میشید.

ویرایش شده توسط Darvish
ویراش مدرک

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/85754-%DA%A9%D9%84%D8%A7%E2%80%8C%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-zetas/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود 

همانطور که در تاریخ لاگ می‌بینید این قضیه بیش از یک هفته حتی بیش از یک ماه پیش هستش 

بعدم بنده گفتم میزنم به بانکت درست اما به این منظور بود که فرصت نیاز دارم 

حتی به اون دوستتون هم که رو کار کرده بودید که زنگ زد و گفت پولشو بزن پسر جون و میکنمت تو گونی و تحدید کرد گفتم 

که پول اومد دستم میزنم 

حتی شما بازم یکی دیگه از دوستانتون رو فرستادید که فحاشی ناموصی کنن به بنده ( مدرکش هست )

حالا بازم هرجور ادمین مربوطه صلاح میدونن بدرود

ویرایش شده توسط AMOZeTaS

My.account

9d5d07_25Ting-%5B502C671%5D.gif

ZeTaS.png

My.boro

Marti.png

TheCarTel.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/85754-%DA%A9%D9%84%D8%A7%E2%80%8C%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-zetas/#findComment-893516

55 دقیقه قبل، AMOZeTaS گفته است:

درود 

همانطور که در تاریخ لاگ می‌بینید این قضیه بیش از یک هفته حتی بیش از یک ماه پیش هستش 

حتی به اون دوستتون هم که رو کار کرده بودید که زنگ زد و گفت پولشو بزن پسر جون و میکنمت تو گونی و تحدید کرد گفتم 

که پول اومد دستم میزنم 

حتی شما بازم یکی دیگه از دوستانتون رو فرستادید که فحاشی ناموصی کنن به بنده ( مدرکش هست )

ادمین مربوطه تصمیم میگیرن که چه اتفاقی صورت بگیره.

یک نکته:

سرور RPG هست و من کلی گشتم و دستوری یا قابلیتی پیدا نکردم که بشه یک فرد در گونی جابه‌جا کرد.

57 دقیقه قبل، AMOZeTaS گفته است:

درود 

که پول اومد دستم میزنم 

و اینکه باز هم یک ‌نکته دیگه

شما به فرصت نیاز دارید درسته؟

حداقل سه روز گذشته از تایمی که با شما تماس گرفتم.

فکر نمیکنم مبلغ بالایی باشه ( درحالی که شما نیازمندی گلد میزاری توی اد مدام) چیزی نیستش که.

۱ ساعت قبل، AMOZeTaS گفته است:

من کسیو نفرستادم و اینکه اگه به شما کسی فحاشی میکنه و هر چیز دیگه‌ای میتونید از اون فرد شکایت کنید.

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/85754-%DA%A9%D9%84%D8%A7%E2%80%8C%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-zetas/#findComment-893583

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...