Darvish ارسال شده در دیروز در 12:48 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 12:48 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: لاگ گلد و بانک. • توضیحات: درود. چند وقت پیش من به ایشون مبلغی پول دادم که نیک نیم خودشون رو چنج بدن و مبنی بر این شدش که هروقت نیاز داشتم از ایشون پس بگیرم. حدود سه روز پیش که نیازمند اون مبلغ شدم با ایشون تماس گرفتم و گفتم که یادته بهت پول دادم که نیک نیم رو عوض کنی و ایشون گفتن یادمه و میزنن به بانکم. اما هرچقدر توی گیم باهاشون تماس میگیریم یا گردن نمیگیرن یا اقوامشون شروع میکنن به فحاشی. از ادمین مربوطه خواستار رسیدگی رو دارم. • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/1c1516_25XRecorder-20250914-01.mp4 مدرک دوم: اینکه توی این تاریخ نیک نیم رو چنج دادن. مدرک سوم: اگه لاگ پولهای انتقال داده شده من و دریافتی های ایشون رو چک کنین متوجه میشید. ویرایش شده دیروز در 12:49 توسط Darvish ویراش مدرک نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/85754-%DA%A9%D9%84%D8%A7%E2%80%8C%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-zetas/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMOZeTaS ارسال شده در دیروز در 13:55 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:55 (ویرایش شده) درود همانطور که در تاریخ لاگ میبینید این قضیه بیش از یک هفته حتی بیش از یک ماه پیش هستش بعدم بنده گفتم میزنم به بانکت درست اما به این منظور بود که فرصت نیاز دارم حتی به اون دوستتون هم که رو کار کرده بودید که زنگ زد و گفت پولشو بزن پسر جون و میکنمت تو گونی و تحدید کرد گفتم که پول اومد دستم میزنم حتی شما بازم یکی دیگه از دوستانتون رو فرستادید که فحاشی ناموصی کنن به بنده ( مدرکش هست ) حالا بازم هرجور ادمین مربوطه صلاح میدونن بدرود ویرایش شده دیروز در 13:59 توسط AMOZeTaS نقل قول : My.account My.boro لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/85754-%DA%A9%D9%84%D8%A7%E2%80%8C%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-zetas/#findComment-893516 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Darvish ارسال شده در دیروز در 14:52 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 14:52 55 دقیقه قبل، AMOZeTaS گفته است: درود همانطور که در تاریخ لاگ میبینید این قضیه بیش از یک هفته حتی بیش از یک ماه پیش هستش بعدم بنده گفتم میزنم به بانکت درست اما به این منظور بود که فرصت نیاز دارم حتی به اون دوستتون هم که رو کار کرده بودید که زنگ زد و گفت پولشو بزن پسر جون و میکنمت تو گونی و تحدید کرد گفتم که پول اومد دستم میزنم حتی شما بازم یکی دیگه از دوستانتون رو فرستادید که فحاشی ناموصی کنن به بنده ( مدرکش هست ) حالا بازم هرجور ادمین مربوطه صلاح میدونن بدرود ادمین مربوطه تصمیم میگیرن که چه اتفاقی صورت بگیره. یک نکته: سرور RPG هست و من کلی گشتم و دستوری یا قابلیتی پیدا نکردم که بشه یک فرد در گونی جابهجا کرد. 57 دقیقه قبل، AMOZeTaS گفته است: درود همانطور که در تاریخ لاگ میبینید این قضیه بیش از یک هفته حتی بیش از یک ماه پیش هستش بعدم بنده گفتم میزنم به بانکت درست اما به این منظور بود که فرصت نیاز دارم حتی به اون دوستتون هم که رو کار کرده بودید که زنگ زد و گفت پولشو بزن پسر جون و میکنمت تو گونی و تحدید کرد گفتم که پول اومد دستم میزنم حتی شما بازم یکی دیگه از دوستانتون رو فرستادید که فحاشی ناموصی کنن به بنده ( مدرکش هست ) حالا بازم هرجور ادمین مربوطه صلاح میدونن بدرود و اینکه باز هم یک نکته دیگه : شما به فرصت نیاز دارید درسته؟ حداقل سه روز گذشته از تایمی که با شما تماس گرفتم. فکر نمیکنم مبلغ بالایی باشه ( درحالی که شما نیازمندی گلد میزاری توی اد مدام) چیزی نیستش که. ۱ ساعت قبل، AMOZeTaS گفته است: حتی شما بازم یکی دیگه از دوستانتون رو فرستادید که فحاشی ناموصی کنن به بنده ( مدرکش هست ) من کسیو نفرستادم و اینکه اگه به شما کسی فحاشی میکنه و هر چیز دیگهای میتونید از اون فرد شکایت کنید. نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/85754-%DA%A9%D9%84%D8%A7%E2%80%8C%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-zetas/#findComment-893583 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.