ALPINA ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل تهیه کننده: بازیگران: و اما داستان ما ... شبی از شب های ارساکیا رو در حال سپری کردن بودیم رفیق شفیقمون اقای به ما زنگ زدن. گفتن داش بیا بریم بیرون یه دوری بزنیم، منم پایه و رفتم رسیدم در خونش یهو دیدم نفس نفس میزنه! دیدم که بعلهه طبق معمول عمو مسعود اب و برق رو قطع کرده و عمو شلبی خیلی تشنش شده و اب پیدا نکرده بهم گفت اول بریم من لب آب یه قلپ بخورم بعد بریم دور دور... خلاصه مارو برد یه جای خلوت تا یه قلپ اب بخوره. ولی کاش فقط یه آب خوردن بود... آب خورد و تموم شد بلند شد و اومد بیرون تا بریم دور دور وقتی داشت میومد ازش پرسیدم : آب چه مزه ای بود؟؟ جواب نداد بهم و حتی نگاهمم نکرد! از این رفتارش تعجب کردم ولی چیزی نگفتم. وقتی رسیدیم لب جاده بدون اینکه سرشو بالا بیاره میخواست از خیابون بگذره حتی بدون توجه به اینکه ماشینمون یه سمت دیگه بود!! یهو دیدم غش کرد رو زمین و بزور نفس میکشید! افتاد و شبیه چوب خشک شد! رنگش پریده بود و معلوم بود یه اتفاق غیر عادی براش افتاد خیلی ترسیده بودم و شب واقعا بدی بود برام بدون وقفه سریع با گوشیم زنگ زدم به امبولانس تا دیر نشده خوشبختانه سریع رسیدن بهمون اقای دکتر بدون نگاه کردن به چیزی سریع معاینش کرد. حرف عجیبی زد!! دکتر : چیز خاصی نیست فشارش افتاده یه خیار بخوره حله. ولی من حرفشو باور نکردم! میدونستم زمان هی داره میگذره و کاری از دستم برنمیومد اما یدفعه یه امبولانس دیگه داشت به سمت ما میومد! خوشحال شدم و سریع جلوشو گرفتم تا بی وقفه و سریع به مریضی رفیقم بپردازه. هردوشون داشتن رفیقمو معاینه میکردن. مو های تنم سیخ شده بود! هوا تاریک و گرم بود خیلی ذهنم درگیر شده بود که چه اتفاقی افتاده... ناگهان از دکتر دومی شنیدم که بهم گفت : دوستتون مسموم شده و حالش خیلی خرابه! لال شده بودم دکتر ازم پرسید : احیانن تو نیم ساعت گذشته چیزی خوردند و یا مصرف کردن؟؟ فکر نمیکردم بخاطر آب باشه ولی ... تویه یک لحظه سریع ذهنم رفت سمت اون جایی که دوستم آب خورد! یادم اومد توی اون مکان یه لولهی خیلی بزرگ بود به نظر میومد لولهی انتقال زباله ها داخل آبه ولی برای فهمیدنش خیلی دیر بود و کار از کار گذشته بود... همچنان زمانمون داشت تموم میشد دیگه ولی باید تا اتفاق بدتری نیوفتاده یه کاری بکنیم! بنابراین از دکتر خواستم تا منو رفیقمو تا یه کافی شاپ یا یه جایی که بشه دمنوش و نوشیدنی های دارویی خورد ببره البته ناگفته نماند که اقای دکتر یه دارویی به دوستم دادن که بتونن پایدار بمونن رفیقم با حالت غیر عادی و شبیه معتادا راه میرفت و سریع همراهیش کردم تا بره تو کافی شاپ تا یه دمنوش بخوره بردم و نشوندمش رو یه صندلی و واسش یه دمنوش گلگاو زبون سفارش دادم و خوشبختانه اماده بود و سریع تحویل گرفتم به ارومی دمنوش رو خورد و خورد بلافاصله بعد اینکه دمنوش رو خورد با حالت سرگیجه بلند شد وای اینبار چیشده... بعله خبر مرگ کافی شاپ بجای گلگاو زبون بهمون عرقسگی دادن... این رفیق از خدا بی خبر ماهم زد بالا و عین زامبی شد و افتاد دنبالم و متاسفانه بهترین تصمیم این بود که همونجا ولش کنم برم تا بهم اسیب نزنه و به حالت عادی خودش برگرده پیشنهاد میکنم از بیرون آب نخورین و آب تو یخچالتون ذخیره کنید که اگه عمو مسعود دستش خورد آب و برق یه منطقه قطع شد شما آب واسه خوردن داشته باشید... باتشکر دوستدار شما ALPINA نقل قول لای درختایی رشد کردیم که به تبر میگفتن تقدیر... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/85634-%D8%A2%D8%A8-%DA%A9%D8%AB%DB%8C%D9%81-%D9%88-%D8%B1%D9%81%DB%8C%D9%82-%D8%AD%D9%88%D8%A7%D8%B3%E2%80%8C%D9%BE%D8%B1%D8%AA/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Die ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل سلام، مجله زیبایی بود خسته نباشید نقل قول 𝐓𝐢𝐦𝐞 𝐓𝐞𝐥𝐥𝐬 𝐭𝐡𝐞 𝐓𝐫𝐮𝐭𝐡 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/85634-%D8%A2%D8%A8-%DA%A9%D8%AB%DB%8C%D9%81-%D9%88-%D8%B1%D9%81%DB%8C%D9%82-%D8%AD%D9%88%D8%A7%D8%B3%E2%80%8C%D9%BE%D8%B1%D8%AA/#findComment-892753 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigMeeTi ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل جالبه نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/85634-%D8%A2%D8%A8-%DA%A9%D8%AB%DB%8C%D9%81-%D9%88-%D8%B1%D9%81%DB%8C%D9%82-%D8%AD%D9%88%D8%A7%D8%B3%E2%80%8C%D9%BE%D8%B1%D8%AA/#findComment-892755 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmoNiMA ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل Nice نقل قول 𝓜𝔂𝓐𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽: لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/85634-%D8%A2%D8%A8-%DA%A9%D8%AB%DB%8C%D9%81-%D9%88-%D8%B1%D9%81%DB%8C%D9%82-%D8%AD%D9%88%D8%A7%D8%B3%E2%80%8C%D9%BE%D8%B1%D8%AA/#findComment-892763 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.