رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Redux.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Radan.png

Demon.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: با سلام و درود خدمت مسئولین گرامی.

برای تست گیری از بنده یک مشکلی پیش اومده بود و خواستم اینجا مطرح کنم.

بنده پست گذاشته بودم برای اقلیت FBI و به بنده رسید با تایم 89 ساعت.

من اومدم Paintball که AFK کنم و ساب لیدر اقلیت یعنی Demon عزیز در اونجا بودند و گفتند 

''Redux G Kon ta berim test'' بنده هم گفتم صبر برام نتم رو فیکس کنم. (باید همدیگرو درک کنم با این وضعیت خراب اینترنت ایران)

و باید با نت فیکس میومدم تست که زحمتام به باد نره و بنده رفتم اینترنت خریداری کردم که اوکی باشه و به قول خودشون بعد 12 دقیقه به ساب لیدر اقلیت زنگ زدم که بیا بریم تست اینترنت بنده اوکی شده و ایشون هم گفتند شما Reject شدید از تست FBI به دلیل عدم همکاری در تست و گفتن معلوم نیست حتی وایسا تا ساعت 22:00 خبر میدم که بیای تست یا نه منم وایسادم و ایشون خبری ندادن تا لیدر اقلیت انلاین شدن و رفتم پشیشون و ایشون هم گفتن رجکت شدی و نمیشه کاری کرد و گفتم برای 12 دقیقه که رفتم اینترنت خودمو درست کنم نا حقیقه که رد شم کلی تایم زدم.

ایشون در جواب بنده گفتن اگر ما 12 دقیقه برای همه صبر کنیم باید کل زندگیمون رو پشت سیستم باشیم.

پ.ن: بنده قصد اذیت کردن لیدر و ساب لیدر این اقلیت رو ندارم و میخوام به حق خودم برسم در صورت تایید شدن شکایت روی این دو فرد مجازاتی اعمال نشه.

یا حق

• مدارک (فیلم یا عکس): مدارک برای مسئول های گرامی ارسال خواهد شد.

bc3a11_2569ce13-24ddf615-2462a608-24892d

Redux.png

✞ 𝓡𝓮𝓭𝓾𝔁 ✞

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/84901-%D9%86%D8%A7-%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-radan/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 ساعت قبل، ArmouR گفته است:

من اومدم Paintball که AFK کنم و ساب لیدر اقلیت یعنی Demon عزیز در اونجا بودند و گفتند 

''Redux G Kon ta berim test'' بنده هم گفتم صبر برام نتم رو فیکس کنم.

مورد اول اینکه یک جای مناسبی رو برای AFK انتخاب میکردید بهتر بود اگر اینترنتتون واقعا مشکل داشت پینتبال مکان شلوغیه 

دوم شما قبل AFK با ساب لیدر بنده گفت و گو داشتید که ایشون گفتند تشریف بیارید تست پرسیدین تستِ چی؟ سپس AFK کردین

بار دیگر شما اومدین پیش بنده گفتین که ساب لیدر اومده از من تست بگیره من رو خانواده صدا زدن برای همین AFK کردم چرا رد شدم؟ 

متاسفانه حرفاتون یکی نیست

مدارک ارسال شد

✴️

𝔰𝔱𝔯𝔞𝔱𝔢𝔤𝔦𝔰𝔱

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/84901-%D9%86%D8%A7-%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-radan/#findComment-887124

با سلام و درود در حال بررسی

در تاریخ بنویسید

مارو در اذان صبح اعدام می کنند

در اذان شب به گلوله می بندند

کسانی که خدایشان رحمان

پیامبرشان مهربان

و امامشان مظلوم بوده

Dr.Dep.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/84901-%D9%86%D8%A7-%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-radan/#findComment-887127

9 ساعت قبل، RadaN گفته است:

مورد اول اینکه یک جای مناسبی رو برای AFK انتخاب میکردید بهتر بود اگر اینترنتتون واقعا مشکل داشت پینتبال مکان شلوغیه 

دوم شما قبل AFK با ساب لیدر بنده گفت و گو داشتید که ایشون گفتند تشریف بیارید تست پرسیدین تستِ چی؟ سپس AFK کردین

بار دیگر شما اومدین پیش بنده گفتین که ساب لیدر اومده از من تست بگیره من رو خانواده صدا زدن برای همین AFK کردم چرا رد شدم؟ 

متاسفانه حرفاتون یکی نیست

مدارک ارسال شد

درود مجددأ، من برای AFK کردن اینترنت ام مناسب هست و برای احتیاط گفتم، لازم به ذکر است کار هم داشت و اینترنت بنده فیکس شد

Redux.png

✞ 𝓡𝓮𝓭𝓾𝔁 ✞

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/84901-%D9%86%D8%A7-%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-radan/#findComment-887325

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...