RepSoL ارسال شده در April 23, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2017 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام دوست عزیز شما خیلی کا اشتاه انجام دادی و من بی دلیل بن شدم. 1. از ایشون مدرک که من در TeamSpaek توهین و .... کردم لطف کنید به Maneger یا Founder مدارک را بدهید. 2. از ایشون مدرک که من در Game توهین کردم لطف کنید بدهید با تشکر مدارک را به Founder /Maneger بدهید. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AterThiN ارسال شده در April 24, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2017 *با سلام* داده شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در April 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2017 با سلام شکایت شما رد شد. ( کار ادمین مورد نظر صحیح بوده ) با تشکر، بسته شد. دانـــــــــــــMaCaVeL#¯̶̄یـــــــــــــال لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده