PRN84 ارسال شده در August 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2019 سلام . من امروز لانچر سرورتون رو نصب کردم و از یه قسمت هایش واقعا لذت بردم . بخش keybinding واقعا به دردم خورد و کارم رو راه انداخت.اما تو ویس چت مشکل دارم با کسایی که لانچر دارن نمی تونم صحبت کنم. در درجه اول می خوام ویس چت سرور رو درست کنید . در درجه دوم میخواستم بگم ماشین infernus رو روش ماد زدین و واقعا زیبا شده و از شما تقاضا دارم روی تمام ماشین های سرور هم اگه میشه ماد های مختلف بزارین.در درجه سوم می خواستم بگم اگه میشه کاری کنید که تمام پلیر ها از لانچر استفاده کنند . برای این این درخواست رو میکنم که تمام پلیر ها ویس چت کنند و یه سرور رول پلی واقعی باشه و یه سری چیت ها هم تو سرور کم بشه . من نمیدونم که شما اصلا این پیام انتقاد و پیشنهاد و رو می خونید یا نه ولی به شخصه چون خیلی GTA V رو دوست دارم و به هر دلیلی نمی تونم بازیش کنم ، دوست داشتم حداقل به پیشرفت سرور شما کمک کرده باشم. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در August 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2019 (ویرایش شده) @PRN84 با سلام. تمام پیشنهاداتتون کلا قرار بوده در نسخه ی اخر لانچر اضافه بشه و امکان چیت زدن ۰ درصد خواهد شد+کلی ویژگی های جذاب دیگر ویرایش شده August 10, 2019 توسط AliAgent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 3, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2019 با سلام. نسخه جدید لانچر در راه است. بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده