Ravager ارسال شده در August 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2019 یه روز یه مورچه می خواد خود کشی کنه بهش میگن چرا می خوای خود کشی میگه عاشق شدم میگن عشق که خوبه... میگه اره ولی من عاشق تفاله چایی شدم 2 نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در August 6, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2019 (ویرایش شده) به یکی میگن : چه رنگی دوس داری ؟؟؟ میگه قهوه ای نوک مدادی ویرایش شده August 6, 2019 توسط alireza07 نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در August 6, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2019 یه روز یه خسیس خیار میخره.. دعا میکنه توش موز باشه نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در August 6, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2019 (ویرایش شده) یه ضرب المثل چینی هست که میگه آدم اگه هواپیماش سقوط نکنه، از حوادث رانندگی جون سالم به در ببره ، آلودگی هوا زندش بزاره و زلزله زیر آوار لهش نکنه ، حتما از خوشحالی سکته میکنه و میمیره ویرایش شده August 6, 2019 توسط alireza07 1 نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در August 6, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2019 به یکی میگن دخترت رو به کی دادی ؟؟؟!! . . . میگه غریبه نیس دامادمونه 1 1 نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LeYt0M2 ارسال شده در September 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2019 در در ۱۳۹۸/۵/۱۵ در 10:29، alireza07 گفته است: یه روز یه مورچه می خواد خود کشی کنه بهش میگن چرا می خوای خود کشی میگه عاشق شدم میگن عشق که خوبه... میگه اره ولی من عاشق تفاله چایی شدم خخخخ عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Think ارسال شده در October 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29, 2019 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
saeid672 ارسال شده در October 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2019 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neikso ارسال شده در November 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2019 عالی بود نقل قول ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم، چیزی که خیلیا نیستن … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در June 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2020 عالی جالب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در June 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2020 در در ۱۳۹۸/۵/۱۵ در 10:34، Ravager گفته است: یه روز یه خسیس خیار میخره.. دعا میکنه توش موز باشه هندوانه بخره میخواد چه آرزویی بکنه؟؟ نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در June 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2020 حاجی اصن یادم رفته بود همچین تایپیکی زده بودم @NimaB نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در June 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2020 در در ۱۳۹۸/۵/۱۵ در 10:34، Ravager گفته است: یه روز یه خسیس خیار میخره.. دعا میکنه توش موز باشه گرونی شدیدا روش تاثیر گذاشته نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reza1385 ارسال شده در June 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۲۱ در 17:18، NimaB گفته است: هندوانه بخره میخواد چه آرزویی بکنه؟؟ دهنت سرویس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در June 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2020 در 12 ساعت قبل، reza1385 گفته است: دهنت سرویس نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SirMehdi ارسال شده در June 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۲۱ در 17:18، NimaB گفته است: هندوانه بخره میخواد چه آرزویی بکنه؟؟ در در ۱۳۹۸/۵/۱۵ در 10:34، Ravager گفته است: یه روز یه خسیس خیار میخره.. دعا میکنه توش موز باشه خدا میدونه اگه هلو بخره چی میخواد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HukerHaghi ارسال شده در June 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROG ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 نقل قول اجازه دهید همیشه با لبخند با هم روبرو شویم، زیرا لبخند سرآغاز عشق است. U Most Fight Over For Love , The Best Reason For Resume Life Is Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در June 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3PAC ارسال شده در July 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2020 نقل قول <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در November 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2021 نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh1 ارسال شده در November 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2021 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در November 30, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2021 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chvrsi ارسال شده در November 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2021 باحاله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.