Abbaskavoosi ارسال شده در April 22, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون منو بهکشتن دلیل تحدید کیک کردنکرد یعنی من ایقد بی عقلم که لیدرمو تحدید کنم لطفا مدرکی بدهید که من تحدید کردم • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در April 24, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2017 با سلام ایدر مربوطه 24 زمان برای پاسخ به شکایت را دارا خواهند بود. MαɴαɢeMeɴT# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LaNtOuR ارسال شده در April 24, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2017 با سلام. طبق عکس زیر مشهاده میشه که شما Leader رو تهدید کردید و این جرم Kick fpunish 60 به همراه خواهد داشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
laststorm ارسال شده در April 25, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2017 (ویرایش شده) ایشون اگر دقت کرده باشید گذاشتند که بعدشم در چت گفتند شوخی کردم اگر اینطور باشه خیلی های دیگه در /R تهدید کردند شمارا ولی نه AV دادید نه FW در مدارکتون شما به مدیک گفتید بی عرضه که یک av در بر خواهد داشت ویرایش شده April 25, 2017 توسط laststorm لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abbaskavoosi ارسال شده در April 26, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2017 در در ۱۳۹۶/۲/۴ در 22:05، LaNtOuR گفته است : با سلام. طبق عکس زیر مشهاده میشه که شما Leader رو تهدید کردید و این جرم Kick fpunish 60 به همراه خواهد داشت. من تهدیدی نمی بینم درمدرک شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در April 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2017 با سلام جمله ی '' کی میاد لیدر رو دیموت کنیم؟'' نوعی تهدید هست و لیدر با شما شوخی نداشته! @laststorm مدارک برای اثبات حرف های خود در پیام خصوصی ارائه دهید. شکایت شما رد شد. با تشکر، بسته شد. دانـــــــــــــMaCaVeL#¯̶̄یـــــــــــــال لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده