Abbaskavoosi ارسال شده در April 22, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون بنده رو مسخره میکنن • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در April 24, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2017 با سلام ایدر مربوطه 24 زمان برای پاسخ به شکایت را دارا خواهند بود. MαɴαɢeMeɴT# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LaNtOuR ارسال شده در April 24, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2017 با سلام. هیچ مسخره کردنی در کار نیست! بنده خیلی محترمانه گفتم اگر مشکل اعصاب دارید بازی نکنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abbaskavoosi ارسال شده در April 26, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2017 در در ۱۳۹۶/۲/۴ در 22:00، LaNtOuR گفته است : با سلام. هیچ مسخره کردنی در کار نیست! بنده خیلی محترمانه گفتم اگر مشکل اعصاب دارید بازی نکنید. این حرفتون محترمانه است؟ در مدرک من معلومه حتی alisaهم خندید من خجالت کشیدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در April 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2017 با سلام این حرف در جناحی تمسخر و از جناح دیگر خیر. از لیدر مربوطه درخواست میشود در برخورد خود تجدید نظر کند در غیر این صورت اخطار لازم را دریافت خواهند کرد. با احترام، بسته شد. دانـــــــــــــMaCaVeL#¯̶̄یـــــــــــــال لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده