LuCiFeR ارسال شده در July 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2019 با عرض سلام از دوستان عزیز میخواستم مشاوره بدن که کدوم مارکها خوبه قیمت هم برای هر دو 700 تومان موس و کیبوردی باشن که چندین سال کار کنن و خراب نشن کیبوردها مکانیکی باشن و کلیدهاش از نوع Cherry MX Red موس ها هم خوش دست و با دقت پاسخدهی خوب برای کیبورد و موس بیسیم که خوب و عالی باشن و چندین سال کار کنن هم اگر خوبش بود رو لطفا معرفی کنین با تشکر و سپاس ار شما دوستان عزیز و گل 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rezahaghi321 ارسال شده در August 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2019 سلام.به نظرم اگه دنبال یه موس گیمینگ خوب هستین،برند بلودی و ریزر و ای فورتک جز بهترین هایی هستن که موس گیمینگ تولید میکنن... موس گیمینگ بلودی مدل V7M پیشنهاد من به شماست.خودم ازش استفاده میکنم و قطعا ازش راضیم.الان حدود 270 تا 300 قیمتشه ولی به شدت می ارزه.. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در January 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2020 در در ۱۳۹۸/۴/۳۰ در 12:09، LuCiFeR گفته است: با عرض سلام از دوستان عزیز میخواستم مشاوره بدن که کدوم مارکها خوبه قیمت هم برای هر دو 700 تومان موس و کیبوردی باشن که چندین سال کار کنن و خراب نشن کیبوردها مکانیکی باشن و کلیدهاش از نوع Cherry MX Red موس ها هم خوش دست و با دقت پاسخدهی خوب برای کیبورد و موس بیسیم که خوب و عالی باشن و چندین سال کار کنن هم اگر خوبش بود رو لطفا معرفی کنین با تشکر و سپاس ار شما دوستان عزیز و گل من برند ریزن رو بیشتر قبول دارم توی صنعت موس و کیبرد نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JackieChan ارسال شده در February 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2020 G 402 لاجیتک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Matinjli ارسال شده در November 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2020 اهلش نیستیم باو نقل قول You Changed My Life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در April 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2021 در در ۱۳۹۸/۴/۳۰ در 12:09، LuCiFeR گفته است: با عرض سلام از دوستان عزیز میخواستم مشاوره بدن که کدوم مارکها خوبه قیمت هم برای هر دو 700 تومان موس و کیبوردی باشن که چندین سال کار کنن و خراب نشن کیبوردها مکانیکی باشن و کلیدهاش از نوع Cherry MX Red موس ها هم خوش دست و با دقت پاسخدهی خوب برای کیبورد و موس بیسیم که خوب و عالی باشن و چندین سال کار کنن هم اگر خوبش بود رو لطفا معرفی کنین با تشکر و سپاس ار شما دوستان عزیز و گل G402 بخر عشق کن نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaFa ارسال شده در April 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 در در ۱۳۹۸/۴/۳۰ در 12:09، LuCiFeR گفته است: با عرض سلام از دوستان عزیز میخواستم مشاوره بدن که کدوم مارکها خوبه قیمت هم برای هر دو 700 تومان موس و کیبوردی باشن که چندین سال کار کنن و خراب نشن کیبوردها مکانیکی باشن و کلیدهاش از نوع Cherry MX Red موس ها هم خوش دست و با دقت پاسخدهی خوب برای کیبورد و موس بیسیم که خوب و عالی باشن و چندین سال کار کنن هم اگر خوبش بود رو لطفا معرفی کنین با تشکر و سپاس ار شما دوستان عزیز و گل توی این رنج قیمتی که بخوای هزینه کنی فکر نکنم بتونی چیزی که بخوای رو پیدا کنی ولی بنظرم کیبورد Green GK601-RGB Gaming Keyboard توی این رنج قیمت گزینه بسیار خوبی هست موس هم بهت نمونه های زیر رو پیشنهاد میدم: Logitech G300S Optical Gaming Mouse Razer DeathAdder Essential Ergonomic 2013 Gaming Mouse Logitech G402 Hyperion Fury Gaming DEATHADDER ESSENTIAL RZ01 رنج قیمت اینا از 800 تا 1 میلیون هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در July 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2021 برا گیمرای با انگیزه ولی با بودجه کم : موس گیمینگ: https://www.digikala.com/product/dkp-3168967/ماوس-مخصوص-بازی-تسکو-مدل-tm-2021 کیبورد گیمینگ:https://www.digikala.com/product/dkp-4388148 هدست گیمینگ :https://www.digikala.com/product/dkp-3207777 البته این مدلم هست ک نمیدونم کیفیت میکروفونش چطوریه ولی احتمال میدم نسبت به اولی بهتر باشه https://www.digikala.com/product/dkp-3087604 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در July 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2021 @LuCiFeR نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iCeT ارسال شده در July 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2021 @LuCiFeR https://www.digikala.com/product/dkp-1110918 این کیبورد عالیه نسبت به قیمتش نقل قول ⚜ ⚜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 داش گیمینگو ولش چیه اینا از این خودمونیا بگیر خیلی با عشقن! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در August 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2021 در در ۱۳۹۸/۴/۳۰ در 12:09، LuCiFeR گفته است: با عرض سلام از دوستان عزیز میخواستم مشاوره بدن که کدوم مارکها خوبه قیمت هم برای هر دو 700 تومان موس و کیبوردی باشن که چندین سال کار کنن و خراب نشن کیبوردها مکانیکی باشن و کلیدهاش از نوع Cherry MX Red موس ها هم خوش دست و با دقت پاسخدهی خوب برای کیبورد و موس بیسیم که خوب و عالی باشن و چندین سال کار کنن هم اگر خوبش بود رو لطفا معرفی کنین با تشکر و سپاس ار شما دوستان عزیز و گل من ماوس TM2021 تسکو دارم کاملا راضی ام dpI قابل تنظیم از رو خود ماوس نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در November 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۲۶ در 01:42، DHOOMAN گفته است: من ماوس TM2021 تسکو دارم کاملا راضی ام dpI قابل تنظیم از رو خود ماوس ماوس! نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در November 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2021 در 8 ساعت قبل، LaStWiZarD گفته است: ماوس! اولین فوزول نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در November 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2021 صحیح نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در November 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2021 بسیار عالی نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tatal ارسال شده در December 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2021 من ماوس پده لپتاپه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در December 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2021 اها. نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در December 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۳۰ در 01:20، 1234567890 گفته است: @LuCiFeR https://www.digikala.com/product/dkp-1110918 این کیبورد عالیه نسبت به قیمتش نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaSa98 ارسال شده در December 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2023 من چند ساله از موس Bloody استفاده میکنم خوب بوده حرفه ای نیست ولی واسه بازی معمولی خوب جواب میده از نظر کیفیت هم چون زیرمجموعه A4tech هست خیلی جنسش خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در January 21 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21 در ۱۴۰۲/۱۰/۵ در 13:30، SaSa98 گفته است: من چند ساله از موس Bloody استفاده میکنم خوب بوده حرفه ای نیست ولی واسه بازی معمولی خوب جواب میده از نظر کیفیت هم چون زیرمجموعه A4tech هست خیلی جنسش خوبه ممنون که بعد 5 سال هنوز راهنمایی میکنی. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 در ۱۳۹۸/۴/۳۰ در 12:09، LuCiFeR گفته است: 700 تومان ۷۰۰ تومن؟ خدا بیامرزه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.