closedhitler ارسال شده در April 21, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2017 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: در چهارراه سوار ماشین آمبولانس بودم بعد فحش و سوار شد و کشت منو فکر کنم از چیت استفاده می کنه برای اینکار رسیدگی کنین لطفاً چند باره ک اینکارو انجام میده رو من • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: این عکس - و اینم فیلم کلیک کنید دانلود مستقیم فیلم ویرایش شده April 21, 2017 توسط closedhitler نوشتن متن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
closedhitler ارسال شده در April 21, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2017 فیلم رو دانلود کنید تو فیلم مشخص شده که چیکار کرده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nastaran ارسال شده در April 23, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2017 @closedhitler با سلام لینک فیلم شما فقط برای IP آدرس شما ایجاد شده، لیکن جهت اشتراک گذاری فیلم میبایست لینک عمومی را قرار دهید. سربلند باشید. ??? ???'? ????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
closedhitler ارسال شده در April 23, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2017 (ویرایش شده) @NasTaraN سلام خسته نباشید 1 جا دیگه آپلود کردم هم اکنون می توانید ببینید ویرایش شده April 23, 2017 توسط closedhitler اضافه کردن چند متن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nastaran ارسال شده در April 25, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2017 @closedhitler با سلام. بازیکن خاطی به دلیل Abuse bug به مدّت ۲۰ روز محروم شدند. سربلند باشید، بسته شد. 1 ??? ???'? ????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده