mehrdad071 ارسال شده در April 21, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2017 • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: با عرض پوزش من به دلیل بلد نبودن پیدا کردن عکس کنترل پنل نتونستم بزارم پوزش • توضیحات: من داشتم تو پمپ بنزین ماشنمو برمیداشتم که تو نفر امودن پیشم و منو به داخل به جاب کوچه مانند هدایت کردن و اول پرتو پرت گفتن و بعد که دعوا سر گرفت شرو کردن به تیر اندازی و غحاشی زشت من دباره توی خونم رس شودم و دوباره اس ام اس دادن و فحش دادن من توجهی نکردم رفتم زندان اخه قبلش وانتد داشتم بعدش که ازاد شدم اومدم در جیل که دباره به من تیر اندازی کردن و فحش دادن عکسشون تو ss نیست اما فحش و سی ام دی /call 110 هست دو نفر بودن یکی راننده ی NRG-500 اون یکی هم تیر اندازی میکرد اما در کل هردو فحش میدادن من باز اومدم 4راه اونا باز به من تیر اندازی کردن من در خاستم اینه که این دو پلیر را از سرور محروم کنید من تقریین 1 ساله که تو این سرور هستم و نشده که گزارش فحاشی و تیر اندازی من بیاد با تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nastaran ارسال شده در April 23, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2017 @mehrdad071 با سلام. شکایت شما قبول شد. بازیکن خاطی "XxxkingxxX" به مدّت ۲۰۰ دقیقه Mute شدند. گواهینامه ی سلاح دو بازیکن خاطی "XxxkingxxX" و "sajjad2410" به مدّت ۳ ساعت مسدود گردید. سر بلند باشید، بسته شد. ??? ???'? ????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mehrdad071 ارسال شده در April 23, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: توضیحات: این تاحالا دو بار حمله کرده بهم لطفا با توجه به پست بالا بیشتر تنبیه کنید • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده