رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

فرم:

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Mawlana.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Movement.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: .

• توضیحات:

بنده : یه روز من یه اد گذاشتم که 45k گلد به فروش میرسد و یه نفر به نام آقای. " Tokito " اومدن و گفتند با کلن لول ۴ معاوضه میکنی؟ 

منم گفتم خیلی خوبه که بزار بگیرم

همین آقای " Tokito " اومد پیش من و من با خودم گفتم بزار یه ادمینو در جریان بزارم که اگه کلاهبرداری

شد بشه کاری کرد 

و من ادمین "Movment " رو گفتم بیاد که اگه کلاهبرداری شد مدرک داشته باشه 

و اینکه بله من گلد رو سل دادم به آقای Tokito و همونطور که حدس زدم یارو گلد زو از من‌ کلاهبرداری کرد و اینترنت خودش رو خاموش کرد و Time out شد 

و مجازات روش اعمال شد 

و ۴۵ک گلد منو /Redeem کرده است

و تا الان هم پس گرفته نشده چون اصن 1درصد هن پیگیری‌نمیش

من امروز شما رو اینجا تگ کردم که پیگیری کنید 

و البته همینجور‌که من پیگیری‌کردم ایشون اموالی در اکانتشون نیست

من یه مدرک دارم‌و بقیه مدارک رو از آقای Movment بگیرید 

[ بد بخت شدم! ]                     

• مدارک (فیلم یا عکس):1ba624_25Screenshot-۲۰۲۵۰۸۲۴-۲۲۰۱۳۹-Chro3dc724_25Screenshot-۲۰۲۵۰۸۲۴-۲۲۰۱۱۸-Chro4f2e24_25Screenshot-۲۰۲۵۰۷۱۱-۱۰۳۱۳۶-AGSA

+توضیحات جدید و دیگر : اقای Movement هی میگفت اگه از بن در اومد ریپورت بده خودم همه چیو جمع میکنم و ...

این آن بن شد به این یارو کلاهبردار باز ۳ روز فرصت داد بز بعد ۲ روز بن همیشه شد و آدمین Movement باز گفت بزار آن بن کنه و ایشون دیگه تلیق شدند و من موندم چکار کنم چون Movement وقتی ریپورت میدم میگه ایشون تلیق شده اند باید صبر کنید +تا ۲۰۵۰ سال دیگه شاید آن بن کردند نوه های نوه های نوه های نوه هایش +و + آخه آدم حسابی من میگم تصن شما چرا باید ۳ روز وقت بدید وقتی خودتون میشناسیدش ایشون از موقع کلاهبرداری کرد ۳ بار بن شد و آن بن شد ولی ادمین Movement کاری نکرد 

و الانم تا حد مرگ اصبانیم و دلم میخاد بیشترین مجازات روی ادمین ترید مجازات شود و اموالم بک نخوره ولی به شرط اینکه بیشترین و بیشترین مجازات روش اعمال شود 

+

لطفا به زمان ترید هم نگاه کنید و زمانه الان تقریبا

۴۵ روز فک کنم گذشته 

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/82672-%D8%A8%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%86%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-movement/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

d72316_25b9421-2e1f02-24image0-2-2-2-2-1

خود کرده را تدبیر نیست

d72316_25b9421-2e1f02-24image0-2-2-2-2-1

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/82672-%D8%A8%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%86%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-movement/#findComment-870081

با سلام و درود؛ @SaRDeL

شکایتِ شما درحالِ برسی اَست لطفا صبور باشید....

8ee416_25-2147483648-210567.jpg

Be the one that nobody‌ thought you could be 

Permanent.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/82672-%D8%A8%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%86%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-movement/#findComment-870218

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...