SaRDeL ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: . • توضیحات: بنده : یه روز من یه اد گذاشتم که 45k گلد به فروش میرسد و یه نفر به نام آقای. " Tokito " اومدن و گفتند با کلن لول ۴ معاوضه میکنی؟ منم گفتم خیلی خوبه که بزار بگیرم همین آقای " Tokito " اومد پیش من و من با خودم گفتم بزار یه ادمینو در جریان بزارم که اگه کلاهبرداری شد بشه کاری کرد و من ادمین "Movment " رو گفتم بیاد که اگه کلاهبرداری شد مدرک داشته باشه و اینکه بله من گلد رو سل دادم به آقای Tokito و همونطور که حدس زدم یارو گلد زو از من کلاهبرداری کرد و اینترنت خودش رو خاموش کرد و Time out شد و مجازات روش اعمال شد و ۴۵ک گلد منو /Redeem کرده است و تا الان هم پس گرفته نشده چون اصن 1درصد هن پیگیرینمیش من امروز شما رو اینجا تگ کردم که پیگیری کنید و البته همینجورکه من پیگیریکردم ایشون اموالی در اکانتشون نیست من یه مدرک دارمو بقیه مدارک رو از آقای Movment بگیرید ________________________________________________ [ بد بخت شدم! ] ________________________________________________ • مدارک (فیلم یا عکس): +توضیحات جدید و دیگر : اقای Movement هی میگفت اگه از بن در اومد ریپورت بده خودم همه چیو جمع میکنم و ... این آن بن شد به این یارو کلاهبردار باز ۳ روز فرصت داد بز بعد ۲ روز بن همیشه شد و آدمین Movement باز گفت بزار آن بن کنه و ایشون دیگه تلیق شدند و من موندم چکار کنم چون Movement وقتی ریپورت میدم میگه ایشون تلیق شده اند باید صبر کنید +تا ۲۰۵۰ سال دیگه شاید آن بن کردند نوه های نوه های نوه های نوه هایش +و + آخه آدم حسابی من میگم تصن شما چرا باید ۳ روز وقت بدید وقتی خودتون میشناسیدش ایشون از موقع کلاهبرداری کرد ۳ بار بن شد و آن بن شد ولی ادمین Movement کاری نکرد و الانم تا حد مرگ اصبانیم و دلم میخاد بیشترین مجازات روی ادمین ترید مجازات شود و اموالم بک نخوره ولی به شرط اینکه بیشترین و بیشترین مجازات روش اعمال شود + لطفا به زمان ترید هم نگاه کنید و زمانه الان تقریبا ۴۵ روز فک کنم گذشته 1 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/82672-%D8%A8%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%86%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-movement/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scy ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل Staff-Note نقل قول خود کرده را تدبیر نیست لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/82672-%D8%A8%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%86%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-movement/#findComment-870081 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PermanenT ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل با سلام و درود؛ @SaRDeL شکایتِ شما درحالِ برسی اَست لطفا صبور باشید.... نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/82672-%D8%A8%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%86%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-movement/#findComment-870218 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.