رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

در ۱۴۰۴/۶/۱ در 16:07، Hazal گفته است:

📌 بررسی شغل مکانیک در گیم‌سرور آرساکیا

شغل مکانیکی یکی از مهم‌ترین مشاغل در سرور هست؛ چون هر پلیر در هر شرایطی همیشه به تعمیر ماشین نیاز پیدا می‌کنه.
اما مشکل اینجاست که درآمد مکانیک‌ها در مقایسه با سختی کار و زمان صرف‌شده، با سایر شغل‌ها اصلاً متعادل نیست.

🔧 مقایسه هزینه تعمیر در Pay’n Spray و مکانیک‌ها

اگر یک پلیر به Pay’n Spray مراجعه کنه:

هزینه تعمیر: 100$

هزینه ورود به تعمیرگاه (متغیر): حدود 45$

مثال برای 4 نفر: هزینه نهایی میشه 445$

برای فردی تک نفره دریافت سرویس از تعمیرگاه حدود 145$

اما یک مکانیک با وجود تمام دردسرها (مسافت طولانی، پیدا کردن مشتری در نقشه، دنبال کردن بازیکن در حال حرکت و …) نهایتاً می‌تونه برای یک سرویس 300$ دریافت کنه.

خیلی وقت‌ها هم وقتی مکانیک به محل می‌رسه، پلیر میگه «نمی‌خوام» یا «گرونه» و قبول نمی‌کنه. حتی ممکنه دوباره درخواست بده تا یه یدک‌کش با مبلغ خیلی پایین‌تر بیاد (مثلاً 75$).

❌ این چندگانگی باعث میشه بازیکن‌ها دنبال سرویس ارزان‌تر باشن و مکانیک‌ها عملاً ضرر کنن.

💵 درآمد مکانیک در یک ساعت

اگر حداکثری‌ترین حالت رو حساب کنیم:

300$ × 60 سرویس (هر دقیقه یک سرویس) = 18,000$ در یک ساعت

اما این حالت فقط روی کاغذ ممکنه و در عمل کمتر از این رقم درمیاد. با این وجود باز هم نسبت به سایر شغل‌ها اختلاف زیادی داره.
❓ چقد باید یه مکانیک کار کنه تا یه ماشین یا یه موتور خوب بخره ؟ 
18,000$ در یک ساعت * درامد در 24 ساعت"بدون خوابیدن زندگی رباتیک😂🤖" = 432,000$ قیمت یه موتور NRG 3.5M حدودا 8 وز و نیم کار کنه تازه در شرایطی که همیشه مشتری داشته باشه تا بتونه یه موتور بخره !

🚌 مقایسه با سایر شغل‌ها "اتوبوس رانی"

اتوبوس‌رانی (LV)

هر ایستگاه: حدود 380$

تست انجام‌شده:

شروع: 266,455$ → پایان: 273,977$

زمان: 8 دقیقه

سود: 7,522$

میانگین درآمد ساعتی: 56,415$

شروع اتوبوس رانی "برای دیدن عکس بزرگتر روی عکس کلیک کنید"
a0a623_25AG-SA-0022.jpg

پایان اتوبوس رانی "برای دیدن عکس بزرگتر روی عکس کلیک کنید"

a0a623_25AG-SA-0023.jpg

Arms Dealer (متریال)

Skill 5 → هر بار 5000 متریال می‌گیره (میانگین 2 تا 4 دقیقه)

هزینه خرید 5000 متریال: 450$

فروش 200,000 متریال: 130,000$ (یعنی 40 بار رفت و برگشت)

زمان: بین 80 دقیقه (حرفه‌ای‌ها) تا 240 دقیقه (تازه‌کارها)

میانگین برای فرد معمولی (3 دقیقه رفت و برگشت):

هر بار: 3,250$ سود

هر ساعت: 65,000$ درآمد

⚖️ نتیجه‌گیری

درآمد مکانیک در حالت حداکثر 18,000$ در ساعت هست.

در حالی که مشاغلی مثل اتوبوس یا Arms Dealer درآمدی چندین برابر دارن (مثلاً Arms Dealer حدود 65,000$ در ساعت).

مکانیک‌ها باید نرخ ثابت و مشخص داشته باشن (نه بین 1$ تا 300$ متغیر) تا بازیکن‌ها دنبال ارزون‌تر نگردن و عدالت برای همه برقرار باشه.

خدمات مکانیک ارزش بیشتری داره، چون سرویس در محل ارائه میشه و همیشه مورد نیاز همه پلیرهاست. "بیاید باهم به اون بازیکن تازه واردی فکر کنیم که اول اشاره کردم میاد توی بازی و با Service Mechnic مواجه میشه!"

به نظر من باید تعادل اقتصادی بین همه شغل‌ها ایجاد بشه تا هیچ شغلی خیلی کم‌درآمد یا خیلی پر‌درآمد نباشه.
از همه دوستان هم می‌خوام اگر تجربه‌ای در شغل‌های مختلف دارن، میانگین درآمد ساعتی رو مثل مثال بالا حساب کنن تا یک دید کلی برای بالانس بهتر به وجود بیاد.

اینارو واقعا میشینی مینویسی؟ خیلی دیگه جدی گرفتیا بیخیال شو

𝐓𝐢𝐦𝐞 𝐓𝐞𝐥𝐥𝐬 𝐭𝐡𝐞 𝐓𝐫𝐮𝐭𝐡

RaYaN.png

Prank.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/82297-%D8%B4%D8%BA%D9%84-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9/page/2/#findComment-871414
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

10 دقیقه قبل، Die گفته است:

اینارو واقعا میشینی مینویسی؟ خیلی دیگه جدی گرفتیا بیخیال شو

کاش فقط بنویسم کلی راجبشون فکر میکنم میرم ماشین حساب میذارم جلوم حساب میکنم + زمانی میذارم واسه تست کردن و راجبشون سرچ میکنم توی اینترنت و هر موضوعی که میذارم توی فروم تقریبا 2 روز کامل وقتمو میگیره تازه از بقیه بچه ها هم کمک و هم فکری میگیرم !

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/82297-%D8%B4%D8%BA%D9%84-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9/page/2/#findComment-871419

3 ساعت قبل، Hazal گفته است:

کاش فقط بنویسم کلی راجبشون فکر میکنم میرم ماشین حساب میذارم جلوم حساب میکنم + زمانی میذارم واسه تست کردن و راجبشون سرچ میکنم توی اینترنت و هر موضوعی که میذارم توی فروم تقریبا 2 روز کامل وقتمو میگیره تازه از بقیه بچه ها هم کمک و هم فکری میگیرم !

بنظر من این زمان رو خیلی جاهای بهتری میتونید صرف کنید

انتقادات، پیشنهادات، گزارش باگ بازی، باگ قوانین و ارائه آپدیت (اعم از AG Samp) از مواردی که هستن که باید متوجه بشید که زمانی که دارید میذارید خیلی بیهوده و بی فایده‌س

این پیشنهاد ها فقط برای خودتون جذابه و دیگه این بخش دیگه برای کسی جذابیت نداره و کسایی که اینجا دارن پست ارسال میکنن فقط بدنبال افزایش تعداد پست های فروم خودشون هستن (بالای ۹۰ درصدشون).

البته قصد توهین نیست، علاوه بر شما پیشنهاد تمامی عزیزانی که طی این سال ارائه شده مشابه با پیشنهاد شماست که نه برای کسی اهمیتی خواهد داشت و اهمیتی داره.

حالا پیشنهاد من اینه که این زمان رو صرف چیزهای مفیدتری کنید

اوقات به کام.

𝐓𝐢𝐦𝐞 𝐓𝐞𝐥𝐥𝐬 𝐭𝐡𝐞 𝐓𝐫𝐮𝐭𝐡

RaYaN.png

Prank.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/82297-%D8%B4%D8%BA%D9%84-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9/page/2/#findComment-871598

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...