رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Obvious.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Death.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: خدا

• توضیحات: بنده تست فکشن معلم داشتم که ساب لیدر بهم زنگ زدن و گفتن تست داری باید تا ۵ ، ۶ دقیقه زود بیای و من گفتم اینترنت بده و ممکنه تایم اوت شم ساب لیدر قبول نکرد و گفت وقت اضافی نمیدم من رفتم تست و بازم بهش گفتم ممکنه من تایم اوت شم قبول نکرد تست رو شروع کرد وقتی ۱ سوال ازم پرسید جواب دادم من تایم اوت شدم ساب لیدر هم خودش دید و من بهش کال دادم گفتم حداقل نیم ساعت وقت بده گفت وقت نمیتونم بهت بدم و رجکتت میکنم و همین کار رو هم کرد و من شاکی هستم که چرا منو بی دلیل رجکت کرد من نتم بد بود و بهش گفتم نمیتونم بیام بازم تایم اوت میشم گفت رجکت شدی انشاالله بار دیگه و قطع کرد

• مدارک (فیلم یا عکس): مدرک اول : 136021_25Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%D

مدرک دوم : 452a21_25Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%D

مدرک سوم : 1c6621_25Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%D

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/82212-%D8%B1%D8%AC%DA%A9%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-death/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باسلام

لیدر محترم @Fazaei از ساب لیدر مدارک را خواسته و تا 24 ساعت ارسال کنید. 

LiN.pngNumberOne Family                                                                                                                          

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/82212-%D8%B1%D8%AC%DA%A9%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-death/#findComment-866514

عرض ادب خدمت مسئول گرامی و شاکی به ظاهر محترم @Godpooriii

مدارک ایجاد مزاحمت / کنجکاوی و تماس شما در قالب Staff-Note ارسال خواهد شد!

در ۱۴۰۴/۵/۲۹ در 03:49، Fazaei گفته است:

هرگونه تماس با لیدر جهت تست، به رد شدن درخواست عضویت شما منجر خواهد شد. لذا خواهشمندیم صبوری کنید تا در اسرع وقت باهاتون تماس بگیریم.

به این بند قید شده در تاپیک عضویت توجه داشته باشید که در هنگام تماس لیدر / ساب لیدر

هیچ بهانه ای (از قبیل: الان نمیتونم بیام، گوشیم شارژ نداره و ...) قابل قبول نخواهد بود (Click

در ۱۴۰۴/۵/۲۹ در 03:49، Fazaei گفته است:

تماس لیدر یا ساب لیدر به شما به معنی آماده بودن و قبول کردن تست توسط شما می باشد پس در صورتی که آمادگی تست ندارید از همین حالا اقدام به مطالعه قوانین کنید.

با وجود قوانین ذکرشده طبق اعترافات شما بندی که در ابتدای تست بنده به همه گوشزد میشه، پاسخگوی این بخش از شکایت خواهد بود:

cf2421_25AG-SA-3512.jpg

5 ساعت قبل، Godpooriii گفته است:

• توضیحات: تست رو شروع کرد وقتی ۱ سوال ازم پرسید جواب دادم من تایم اوت شدم

مابقی مدارک به مسئول مربوطه ارسال خواهد شد،

پ.ن: تست صورت گرفته از شما از لطف Sub-Leader بوده وگرنه اگر به تصمیم ایشون نبود، شما همون اول به خاطر ایجاد مزاحمت Reject بودید!

𝐋𝐨𝐬𝐭 𝐢𝐧 𝐋𝐮𝐬𝐭

6be914_25b9421-2e1f02-24image0-2-2-2-2-1

•Fazaei.png 

My Nigga

bahram.png 

jansuz.png 

6be914_25b9421-2e1f02-24image0-2-2-2-2-1

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/82212-%D8%B1%D8%AC%DA%A9%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-death/#findComment-866812

عزیز من کی ایجاد مزاحمت کردم لطفاً مدرک بدید که من ایجاد مزاحمت کردم دومن وقتی به ساب لیدر محترم میگم برق ما رفته باید یکمی وقت بده تا آماده شم سومن قبل تست من به ایشون گفتم من تایم اوت میشم باید یکمی فرصت میداد تا آماده بشم 

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/82212-%D8%B1%D8%AC%DA%A9%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-death/#findComment-866844

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...